Kuvaus

Myynnissä F-Secure SAFE tietoturvapaketti kolmen vuoden käyttölisenssi viidelle laitteelle. Paras suojaus PC-, Mac-, Android ja iOS-laitteille.

Kauppaan sisältyy käyttölisenssien aktivointi valitsemallesi sähköpostiosoitteelle (osoitteeksi kelpaa mikä vain email-osoite, johon ei ole rekisteröity F-Secure tunnusta). Voit ilmoittaa haluamasi sähköpostiosoitteen kauppojen yhteydessä.

 • Yhteensopivat alustat: Windows, Mac, Android, iPhone ja iPad
 • Nopea toimitus sähköpostiin!
 • Maksuton käyttöönottotuki sähköpostitse
 • Toimivuustakuu! Jos tuote ei vastaa kuvausta tai ei ole toimiva, saat tilalle toimivan vaihtotuotteen ilman lisäkustannuksia!

 

Virus­torjunta

Reaali­aikainen suojaus viruksia, troijalaisia ja kiristys­ohjelmia vastaan

Pankki­toimintojen suojaus

Automaattiset turvatoimet suojaavat verkko­pankki­toimintosi ja maksusi

Selauksen suojaus

Estää sinua yhdistämästä haitallisille netti­sivuille

Perhe­säännöt

Pidä lapsesi turvassa haitallisilta sisällöiltä ja aseta rajoja ruutuajalle

Kotimaista tietoturvaa

F-Secure SAFE on palkittu tieto­turva­ratkaisu kaikille laitteille. SAFE voitti AV-TEST-organisaation parhaan suojauksen palkinnon vuonna 2020. SAFE suojaa kaikki laitteesi viruksilta, troijalaisilta ja kiristys­ohjelmilta sekä turvaa netti­ostoksesi ja verkko­pankin käytön.

SAFE suojaa elämäsi verkossa. Hallinnoi tilaustasi ja lisää suojaus PC-, Mac, Android- ja iOS-laitteillesi kätevästi My F-Secure -palvelun kautta.

Moni­kerroksinen suojaus torjuu virukset, troijalaiset, kiristys­ohjelmat ja muut uhat reaaliajassa. Laitteesi ja tietosi ovat suojassa uusilta ja jo olemassa olevilta haitta­ohjelmilta.

Hoida netti­ostoksesi ja pankki­asiasi turvallisesti. Pankki­toimintojen suojaus havaitsee, kun siirryt pankki­sivustolle tai aloitat maksu­prosessin. SAFE aktivoi rahojasi suojaavat lisä­turva­toimet automaattisesti.

Selaa internetiä ilman pelkoa, että päädyt haitallisille sivustoille. SAFE estää pääsyn tunnetuille sivustoille, jotka levittävät haitta­ohjelmia tai yrittävät varastaa tietosi. Väri­tunnisteiset haku­tulokset auttavat sinua kiertämään epäilyttävät sivustot kaukaa.

Pelitila päällä pysyt suojassa tinkimättä suori­tus­kyvystä, kun pelaat ja striimaat mediaa. Peli­tila optimoi Windowsin turvallisuus­asetukset ja -toiminnot, jotta voit nauttia viihteestä keskeytyksettä.

Perhe­säännöt-toiminnon avulla asetat lastesi laitteiden käytölle turvallisia rajoja. Estä pääsy haitallisiin sisältöihin, ja rajoita ruutu­aikaa. Hallinnoi asetuksia My F-Secure -palvelun kautta.

Palkittu tieto­turva täynnä edistyneitä ominaisuuksia:

 • Virustorjunta

 • Selauksen suojaus

 • Suojaus kiristys­ohjelmilta

 • Pankki­toimintojen suojaus

 • Perhe­säännöt

 • Pelitila

 • My F-Secure -tili

 • Ilmainen asiakastuki

Virus­torjunta: Pidä laitteesi suojassa viruksilta, troijalaisilta, kiristys­ohjelmilta, mainos­ohjelmilta, näppäily­tallentimilta, vakoilu­ohjelmilta ja muilta haitta­ohjelmilta palkitun teknologiamme turvin.

Selauksen suojaus: Varmista turvallisuutesi ja tieto­turvasi selaamalla internetiä turvassa haitallisilta ja vaarallisilta verkko­sivuilta.

Suojaus kiristys­ohjelmilta: Pidä verkko­rikolliset loitolla ja suojaa itsesi jatkuvasti yleistyviltä kiristys­ohjelmilta.

Pankki­toimintojen suojaus: Pankki­toimintojen suojaus ilmoittaa, kun pankki­sivusto on turvallinen, ja pitää rahasi turvassa varmistamalla turvallisen yhteyden pankki­sivustoon.

Perhesäännöt: Suojaa lastesi toiminta verkossa perhe­säännöillä asettamalla aika­rajat laitteiden käytölle ja estämällä haitallinen sisältö.

Pelitila: Pelaa ja striimaa suojassa uhilta tinkimättä Windows-koneesi suoritus­kyvystä.

My F-Secure -tili: Hallitse suojaustasi tai uusi se helppo­käyttöisessä hallinta­palvelussamme.

Ilmainen asiakastuki: Ilmaista tukea ja ohjeita F-Securen asian­tuntijoilta.

Tuetut käyttöjärjestelmät:

Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, macOS 10.15 (Catalina) tai uudempi, iOS 13 tai uudempi, Android 7.0 tai uudempi. ARM-pohjaisia tabletteja ei tueta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 3 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
30.6. klo 16:06

moi,tarvitsen vielä lisää lisenssejä,ja teetkö tunnukset emailiin
helvetinkone6@gmail.com
maksan tämän nyt heti
AO