Kuvaus

Hyväkuntoinen ( K3 + ) nide , Ursa 1999 , 191 sivua , kuvitettu , 20 cm , loppuunmyyty tämäkin Feynmanin kirjojen tapaan

Takakannen kehuja :

"Fysiikan laeissa kiinnostavinta ei ole se, miten nokkelia olimme kun keksimme kaiken, vaan miten nokkela luonto on niitä noudattaessaan."

Richard Feynmanin Fysiikan lain luonne on kurkistus näkemyksellisen tiedemiehen ajatuksenkulkuun ja hänen käsityksiinsä fysiikan laeista ja niiden muodostumisesta. Feynman kertoo matematiikasta luonnon kielenä, kaiken perustana olevista säilymisen ja symmetrian periaatteista, hämmästyttävästä seikasta, että aika ei koskaan kulje taaksepäin. Hän esittelee fysiikan lakien olemusta käyttäen esimerkkinä gravitaatiolakia.

Richard Feynman sai Nobelin fysiikan palkinnon valon ja aineen ihmeellisestä teoriasta (QED). Hän on suurelle yleisölle tuttu omaelämäkerrallisista tarinoistaan, joista on muodostunut fyysikoiden legendoja. Ursa on julkaissut aiemmin suomeksi "Laskette varmaankin leikkiä, Mr. Feynman!" ja "Mitä siitä, mitä muut ajattelevat?"

 

lue alempaa fennica-osuus , niin kirjan tiedot selviävät
 
Kuntoluokitus:  (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
 
Voittajalle postituskulut; raha tililleni ja kirjapaketti / kirje postiin !

Muut kohteeni näet tästä linkistä!
 
Fennica-tiedot alla :

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 41 vrk 12 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

50 € Sulkeutuu 41 vrk 12 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.