Kuvaus

Pieni sievä leijona, pitää tassussaan BAIJERIN Vaakunaa sinivalkoista,pohjassa leima Nymphenburg,   sama vaakuna logo myös painettuna pohjaan ja numerot 17    705a.Korkeus 9cm,
paino 97g. VIKA: Täydellinen,mutta voi harmi, lyhyt häntä on katkennut ja hävinnyt!
Muuten ei säröjä, ei "chipsiä " aivan moitteeton. NYMPHENBURG tehdas München kaupungin vieressä on kuninkaallinen luxustehdas, esineen ikää en on osaa varmuudella  sanoa. www.nymphenburg.com saat lisätietoja figuurit,Bayerische Löwen,taiteilija Rauch vuonna 1948=vaakunan sivuun on painettu hänen nimensä.
Tehdas aloitti toimintansa  vuonna 1747.
Lisäys: Esineen ikä on  mitä todennäköisemmin n. 70v  vanha, kaunis ja arvokas esine. Meille suomalaisille tutut värit sinivalkoinen, ovat myös Baijerin osavaltion omat värit, yleensä ns. salmiakkikuviossa.  Samat sinivalkoiset värit ovat myös BMW auton merkissä, Baijerilainen moottoritehdas. 
Kuten ylempänä kerroin, puuttuu häntä. Mutta muuten on figuuri aivan kuin uusi, eli mitään muuta negatiivista EI OLE!!!
Saksalaisia muita aivan LOISTO-LUXUS merkkejä POSLIINI-alalta ovat  KPM-Berlin, Rosenthal, Meissen,
Hutschenreuther ...
A06NV407a  Baijeri Leijona häntä poikki,muuten kaunis posliini figuuri  Kohde on Hampurissa, Saksa On hienoa omistaa jotain aidon Nymphenburg tehtaan logolla ja hinta on edullinen. 

Usein huudetaan samaan pakettiin myös muuta, samoilla postikuluilla. Usein moni BMW auton omistaja pitää tälläistä Baijeri figuuria hyllyssään. Myös moni autoliike. 

BMW automerkki on ajalta, jolloin tehdas valmisti lentokone moottoreita ja se kuvaa potkuria, joka pyörii sinistä taivasta vasten.  OLUT Festivaaleilla ja muissa vastaavissa paikoissa kun näet sinivalkoisen salmiakkikuvion, tiedät heti, se on Saksan Baijerin väritys. 
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 77 vrk 8 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,80 € Sulkeutuu 77 vrk 8 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.