Kuvaus

Metallia oleva figuuri kuvaa metsästäjää aseen ja repun sekä  puukon kanssa, korkeus on 21cm. Kun katsoo miehen vaatetusta ja olemusta, voi päätellä kyseessä olevan hyvin vanha figuuri, arvio on vuodelta 1920-1930, tai voi olla jopa vuodelta 1900.  Hänen sulkahattu, rinnakkaispiippuinen haulikko, pieni kenttäpullo ja puukko. Senaikainen reppu oli hyvin yksinkertainen säkki jossa oli olkaremmit. Takki oli kaksirivisellä napituksella myös tyypillistä 1900-1925 vuosille. Kokoparta. Hän etenee hiipimällä hieman kumarassa ja valmiina mikä hetki hyvänsä nostamaan haulikon poskelle ja ampumaan metsän riistaa.   Huomaa myös varsikengät ja säärystimet. Niistä voidaan päätellä, hän on Keski-Euroopan alueelta. 

VIKA: Sokkeli on jotenkin halki, aseen piippu lienee typistynyt n. 10mm ja aseen perän asento ei ole oikea, ehkä vääntynyt. Figuurissa on siis vikaa, mutta sen "henki" on yhä tallella. 

A19AG409 Figuuri Metsästys teema ja paino 865g. Käytetty, antiikkia ja arvelemme n. 90-100v vanhaksi. Kohde on Hampurissa.

Näitä ei enää paljoa liiku ja oikea markkina arvo on korkea, jos olisi vaan kokonaan ehjä, voisimme puhua hintaluokasta 250-500  euroa ja yli. Joku kätevä hienomekaanikko aseseppä kelloseppä tms voisi varmaan korjata tämän. Kultaseppä Hopeaseppä Kelloseppä lukkoseppä tms, hienomekaanikko voisi osata kunnostaa tämän hienoksi ja näyttäväksi antiikki esineeksi. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !

Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 94 vrk 5 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

46,50 € Sulkeutuu 94 vrk 5 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.