Kuvaus

Hauskan näköinen  nais figuuri ja 24cm korkea ja on jonkinlaista kovaa muovia....paino 101g. Kuvaa naista, jolla on kaloja. Onko tässä kyse kala kauppiaasta vai kotirouvasta torimatkalla, oli minulle pitkän aikaa epäselvä juttu. Mutta eräs ystävä halusi painottaa sitä, että naisella on onkivapa ja hän on kuin onkin kalastaja !     Vaatetus on hyvin klassinen ja vanha, nainen on kuvattu myös kauniiksi "vinosilmäiseksi" , rintoja ei figuuri juuri korosta. Erikoista ja antiikki arvoa nostava on se, että esineessä on kaksi kertaa sana Made in Hong Kong. Valmistusajankohta on täsmennetty  noin 1950-1960 vuosiin. 

Hong Kong oli Britannian Kiinasta pakkovuokralle ottama alue, ikäänkuin Kiinan "Porkkala "  niemi ja vapautui iloisesti vuonna 1997 ja palasi emomaahan eräänlaisena vapaakauppa alueena. Hong Kong alueella asuu vain 7,5 miljoonaa ihmistä ja elintaso on korkea, maa on super-turvallinen ! Paljon edellä Suomea monessa asiassa ja moni haluaa mennä  opiskelemaan englannin kielellä Hong Kong Yliopistoon,   juuri sinne haluaa nuori, joka tavoittelee erikoisuutta ja näkee tulevaisuuden Aasiassa.  

 Jokainen kiinalainen näkee velvollisuudekseen säästää palkastaan 60% ja usein sillä ostetaan kultaa. Kiina on maailman ykkösmaa kullan hamstraamisessa , kiistatta !  Kansa ei luota paperirahaan, joku Euro Dollari tai Punta  saa hymyn kasvoille, niiden arvo perustuu vain luottamukseen, takana ei seiso aito kulta...... Joskus luen, että Kiina tulee ohittamaan USA :n vuonna 2025  tms, mutta se on höpö höpö asiaa, Kiina on jo nyt maapallon ykkönen ja heidän väkiluvun perusteella oleva mielipide maapallon kehityksestä on pakko ottaa vakavasti. Nykyinen maailman meno ei heitä miellytä ! Kiina on ennenkaikkea Aasian ja Eur-Aasian sekä Venäjän kauppakumppani. Saksan ulkomaan liikevaihdosta eniten tehdään kauppaa Kiinan kanssa ja tämäkös närästää erästä länsivaltiota , Kiina on luotettava ja ei turhia lörpötä. Brysseliä painostetaan ulkopuolelta säätämään rajoitteita Kiina kauppaan, ennenkaikkea varakas Saksa ei saisi tehdä kauppaa Kiinan kanssa. 

DE18FB805  Nais figuuri. Muovia, kuvaa erästä kehitysvaihetta kun Iso-Britannia oli  portti Kiinan markkinoille....historiaa. 

 Kansan neuvostot YK:ssa pitää olla väkiluvun, eikä rahan mukaan edustettuina, jolloin moni Afrikka maa saa myös sanansa esille. Maapallon tärkein ykkösmies on tällähetkellä Mr Xi ja hänen sanansa takana seisoo yli 1,2 miljardi ihmistä. Intia on myös nousussa, sekä Afrikka. 

Napoleon ( 1769-1821 )  sanoi jo vuonna 1810 :  " Kiina on nukkuva leijona, annetaan sen nukkua.  Kun se herää, tulee se muuttamaan koko maailman ". 

Kun länsimaat tuijottavat vihaisesti kohti Kiinaa ja Venäjää, niin samalla kolmas osapuoli maailmassa nauraa masuaan pidätellen;  petrodollarillla USA:ta tukeva koko Arabi Islam maailma.

Kiina taas ei pyri muuttamaan maailmaa "kiinalaiseksi " , heillä ei ole omaa Coca-Cola kulttuuria ja tarvetta tai halua muuttaa vieraita kulttuureita, päinvastoin Kiinalla on kunnioitusta vieraita kulttuureita kohtaan.  Heillä on itsellä maailman vanhin yhtenäinen kulttuuri. Kiina kutsuu itse itseään " Keskivaltioksi " , kaikki muut maat ovat sivussa.  Katso Kiinalainen kartta...keskellä on Kiina ja jossain kartan sivussa kaukana on Eurooppa. 

Kun presidentti Trump vieraili Saksassa ja kommentoi Merkelille, miksi hän näkee niin vähän usa valmisteisia autoja Saksassa, vastasi Merkel naurahtaen: "Teidän amerikkalaisten täytyy vain tehdä parempia autoja." 

Mun oma kommentti: Yhdysvallat valmistaa autoja pääasiassa Pick Up tyylisiä maastoautoja, ne eivät usein mahdu parkkitaloon, kaupungeissa ei ole parkkipaikkaa, iso raskas ja kulutuslukemat neljä kertaa enemmän kuin kunnon Korea auto. Täällä auton vakuutusmaksu riippuu auton hevosvoimista, kallista ajamista. 

 Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 

Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 8 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,70 € Sulkeutuu 12 vrk 8 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.