Kuvaus

Posliinifiguuri Saksasta, valmistajatehdas on HEUBACH ja heidän vihreä leima on pohjassa, sekä etutassun alla vielä painettu logo symboolimerkki pehmeään saveen ennen polttoa. KOIRA, korkeus 22cm ja aivan ehjä. Ikä on noin 100 vuotta tai hieman yli.

ARVO ESINE !!!

FIG02AP821 Heubach koira figuuri, paino 400g. Ehjä. Kokosuhdetta antaa energiajuomapurkki Russian Power, joka on saman kokoinen,kuin Red Bull    0,25L vain parempi maku. 

VAROITUS !  Ole varovainen kun myyjä ilmoittaa " on yli 100 vuotta vanha" sillä asiantuntija näkee jo ilmoituksen kuvien perusteella, että kyseessä on tuskin yli 10 vuotta vanha posliini esine ....ja usein se on vielä selvä törkeä väärennös ! 

Valmistajatehtaiden merkkejä väärennetään ja monia muita myös, kohteen täytyy esiintyä kuvana tehtaan tuotekuvastossa siltä vuodelta, jos sitä ei näy edes....on epäily tervettä.  Jokaisella tehtaalla oli oma tyyli ja tyyppi ominaisuudet, ne on hyvä tuntea, älä ostaa sikaa säkissä. Jos joku kauppaa posliini figuuria ja väittää tehtaan olevan saksalainen MEISSEN; pitää sen olla jo silmälle kaunis ja pikkutarkka taide esine, tehtaan maineen takia jo !

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 75 vrk 10 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

105 € Sulkeutuu 75 vrk 10 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.