Kuvaus

Posliini figuuri on pikkusievä ja siinä nöpökkä nuori nainen istuu muurinpätkällä. Hän on heiluttamassa siinä iloisesti kättään ja katso tarkasti hänen hiuksia. Uuma on normaali ja lantio alue naisellisen leveä, kaunis leninki päällä, missä koristeita, ne on käsin maalattuja !!! Samoin tietysti kasvot ja muu. VIKA: Hänen vasen käsi on ylhäällä ja siitä ovat sormet typistyneet. Myös oikea jalka on kadonnut, vaikka sitä ei helposti edes huomaa. 

Valmistaja on Ernst Bohne & Söhne , paikkakunta Rudolstadt Saksa. Merkki logo on sininen ankkuri ja vuonna 1919 tehdas myytiin /fuusioitiin HEUBACH tehtaaseen ja merkki muuttui N kirjain ja kruunu....väri sininen. Tämä on varmasti valmistunut ennen vuotta 1919 , arvelu oli noin vuonna 1890-1905 .

A12DZ801 Figuuri Posliinia nainen 8cm korkea, paino 77g. Hieman vikaa. 

Posliinitehtaan merkki on aina selvä? Kaikkea muuta, näen huutonetissä paljon ilmoituksia, joissa itse merkki on selvä, mutta sen kategerointi on VÄÄRÄ ! Tehtaiden logo merkki oli aina väri ratkaiseva ikämäärite, samoin merkin malli ja koko. Usein epäselvä logo on viittaus jonnekin ulkomaille, usein alkuperämaa on silloin Ranska.

Myyjä voi väittää valmistajaksi ketä haluaa, mutta aina ei pidä itse niin uskoa, luokitus ja tunnistus, kategerointi on usein virheellinen. Oma lukunsa on vielä ne suuret määrät väärennöksiä , joita myydään...yleensä on kyse MEISSEN kohteesta.. Meissen on paikkakunta ja siellä oli ja on yhä useita tehtaita, joiden logo on aivan oma.....mutta he ovat lisänneet merkin viereen sana MEISSEN.  ( Paikkakunta!) Sillä tuotteella ei kuitenkaan ole mitään tekemistä itse MEISSEN POSLIINITEHTAAN kanssa. Yleensä on kyse halvasta tavarasta. Vain aito MEISSEN on aito MEISSEN !!! Jo pitämällä esinettä kädessä saa varmuuden, että on hieno taideteos. Tehtaan myymälässä on useita posliini esineitä myynnissä, joiden hinta on noin uuden kalliin BMW henkilöauton hinta ,,,,,noin 50,000.....150,000 EUROa. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15,70 €
Sulkeutuu 8 vrk 14 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15,70 € Sulkeutuu 8 vrk 14 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.