Tuote on myyty käyttäjälle -mazai- hintaan 94 €

Kuvaus

Minä tiiä mitä varten tälläset tappovehkeet on tehty. Senkö vuoksi että voi naapurin isännän kanssa vertailla, että kummalla on piree ja paree, mutta komeahan tämäkin on.

Koko miekan pituus on 99cm ja tupen pituus on 74,5

Suhteellisen hyväkuntoinen, muttei aivan iskemätön, sillä terässä on vähän jälkiä ei mitään isompaa eikä lovia eikä koloja, pieniä tummentumia lähinnä ja toivottavasti ei käytössä syntyneitä jälkiä vaan ajan patinaa

Kahvapunos jotakin nahkaa, toivottavasti ei edellisen omistajan "hyi mua" ja nahkapunoksen alla kahva päällystetty jollakin valkoisella röpiliäisellä kovalta tuntuvalla materiaalilla.

Joku sano, että tää miekka olis Katanoita, en tiedä mikä hää on ja aitoustodistusta ei ole. Tärkeintä on, että pääsen tästä eroon koska meillä ei äitee tykkää tästä yhtään ja mää tykkään meitin äiteestä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
94 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.1.2018 18:07

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
14.1. klo 12:18

onko terä terävä ja miekan paino? ja mistä olet kyseisen miekan saanut/ostanut? kyseessä on tosiaan katana miekka mutta sen aitoudesta, hrc-kovuuksista ym on vaikea sanoa ilman todellista alkuperää. olisiko miekkaa mahdollista tulla katsomaan ennen ostopä

14.1. klo 16:19

Miekka ei ole terävä. Miekka painaa 1016 kg ja tupen kanssa noin 1220 kg, eli tupen paino on 200 g. Miekka on vaarini kuolinpesästä. Miekkaa saa tulla katsomaan, laita siitä yv viestiä, mutta miekkaa ei myydä suoramyyntinä eikä myydä ennen huudon loppua.