Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lisää on Fintelligensin neljäs studioalbumi. Se julkaistiin 12. marraskuuta 2008 Rähinä Records -levy-yhtiön kautta. Kyseessä on niin sanottu comeback-albumi, sillä edellinen studioalbumi Kokemusten summa julkaistiin vuonna 2002 ja edellisestä julkaisusta, Nää vuodet 1997–2003 -kokoelma, oli aikaa jo viisi vuotta.

Lisää oli Suomen 83. myydyin albumi vuonna 2008, ja toiseksi myydyin rap-genressä Cheekin Kuka sä oot -levyn jälkeen. Albumi oli kahdeksan viikkoa Suomen virallisella listalla, ja parhaimmillaan se ylsi seitsemänneksi debyyttiviikollaan (47/2008).

Ensimmäinen albumilta julkaistu single oli Hoida homma, joka kuultiin ensimmäisen kerran YleX-radiokanavalla 14. heinäkuuta 2008. Viikkoa myöhemmin, 21. heinäkuuta, kappale julkaistiin kaupallisesti digitaalisessa muodossa ja samalla julkaistiin myös siihen tehty musiikkivideo. Listoilla single ei menestynyt erityisen hyvin. Albumin toinen single, Määränpää, julkaistiin 15. lokakuuta. Singlellä esiintyy vierailijana Lauri Tähkä.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4 euros, other countries 4 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 3,7 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

 

Kappalelista:

Lisää

Ota valokuva

Kerro kahdella (mukana Tuomo & TK)

Ryhtii

Liian myöhästä (mukana Osmo Ikonen)

Aihetta juhlaan

Määränpää (mukana Lauri Tähkä)

Miljoona

Hoida homma

Turhia murheita (mukana Timo Pieni Huijaus)

Megafoni

Timanttii (mukana Asa)

Älä oo huolissas

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.6.2018 22:02

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.