Kuvaus

Sports Interactiven uusi massiivinen jalkapallomanagerisimulaatio koppaa uuden mestaruuden itselleen taiten tehdyillä kustomointi- ja otteluvoittolisäyksillään.

Viime kaudella Sports Interactiven suunnittelijat tuottivat parhaan jalkapallomanagerisimulaation koskaan. He vetivät hatustaan saavutuksen joka johti lukuisiin palkintoihin ja sijaan kaikkien aikojen parhaiten myyneiden pelien listalla. Tällä kaudella he aikovat hämmästyttää fanejaan entistä enemmän.

Liikkuen lyömättömän Football Manager 2005:n aallonharjalla, SI on parantanut ja hionut pelin lähes jokaista osa-aluetta luoden samalla valikoiman täysin uusia pelimahdollisuuksia.

Jokainen olemassa ollut pelin osa on kiillotettu toimivammaksi, mutta tämän lisäksi fanit voivat odottaa melkoista panostusta erityisesti mediavuorovaikutuksen suhteen kehitettyyn pelisyvyyteen kuten myös ottelumoottorin uudistukseen. Harjoittelusysteemi on kokonaan uudistettu, ja sekä pitkään odotetut managerisopimukset että mahdollisuus pitää joukkueelleen väliaikapuhuttelu näkevät päivänvalon.

Peli on uusi ja muoveissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 20 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 5 vrk 20 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.