Kuvaus

tMielenkiintoinen ja mukaansa tempaava toimintapeli lähitulevaisuuden Yhdysvalloissa.

tEletään 2100-luvun kaoottista puoliväliä. Seismologisten ongelmien repimä USA on jakaantunut kahtia suuren tulvan takia. Pohjoisnavan jatkaessa sulamistaan Yhdysvallat kärsii jatkuvien tulvien lisäksi merkittävistä taloudellisista kriisitilanteista. Valtion puoliskot ovat jakaantuneet synkkään vastakkainasetteluun. Vastassa on niin itäinen, Euroopan kanssa liittoutunut Atlantin liitto, kuin myös läntien Tyynenmeren tasavalta, joka puolestaan on Aasian tuki puolellaan. Aivan kuin tässä ei olisi vielä kaikki, maat ovat ottamassa yhteen moraalisisten kysymysten tiimoilta, niin genetiikan kuin kybernetiikan saralla.

tOn vuosi 2161, sodan vastapuolet ottavat yhteen kaikin keksittävissä olevin keinoin. Atlantin liitto tuottaa kyberneettisiä sotilaita jakamaan tuhoa vihollistensa riveihin "perinteisin" keinoin: ylivertaisella sotilasteknologialla, jossa rauta ja liha kohtaavat toisensa saumattomana kokonaisuutena. Vastapuoli ei kuitenkaan jää heikommaksi: vastassa on geneettisesti muunneltuja supersotilaita, joiden kyvyt ja ominaisuudet ovat jotain tavalliselle ihmiselle käsittämätöntä. Laajamittainen sota on väistämätön.

tFracture tarjoaa pelaajilleen aitoa uuden sukupolven räiskintäpelaaamista huippuunsa viedyllä pelattavuudella, upealla grafiikalla ja huikealla äänimaailmalla toteutettuna. Futuristisen aseistuksen lisäksi käytössä on varusteita ja välineitä maaston muokkaamisee ennennäkemättömällä tavalla.Xbox 360
tPelaajien lukumäärä: 1
tPelin kieli: Englanti
tIkäsuositus: 16+tTuote on uusi, vielä muoveissa.
tHinta sisältää ALV 23%.
tPostikulut 1,20 € (lähetys helposti-kuoressa) tai 2,10 € (lähetys kuplamuovikuoressa)
.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,69 €
Sulkeutuu 95 vrk 8 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,69 € Sulkeutuu 95 vrk 8 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.