Kuvaus

FREE WILLY

Miten pitkälle olisit valmis menemään ystävän puolesta?

Suuri yleisö ympäri maailman liikuttui kyyneliin nähdessään tarinan ongelmanuoresta, joka ystävystyy vangitun miekkavalaan kanssa. Nyt voit kokea tuon saman ystävyyden, seikkailun ja hauskanpidon hengen DVDjulkaisun kautta!

Merestä pyydystetty Willy (miekkavalas Keiko) joutuu nyt asumaan pienessä säiliössä vesipuistossa. Vangittu luontokappale on onneton ja arvaamaton yleisömagneetti. Kukaan ei ymmärrä Willyä paitsi kovapintainen katupoika Jesse (Jason James Richter), joka tietää millaista on olla perheestään erossa. Nämä kaksi hylkiötä muodostavat vahvan yhteyden yhdessä he ovat valmiit riskeeraamaan kaiken päästäkseen jälleen kotiin!


FREE WILLY 2

Riemu ja jännitys ovat palanneet - ja niin on myös Willy! Kolmetonninen miekkavalas, joka vangitsi koko maailman herpaantumattoman mielenkiinnon, suorittaa nyt vetävän paluun viihdyttävässä koko perheen seikkailuelokuvassa, jota kriitikot suitsuttavat vieläkin paremmaksi kuin ykkösosaa.

Paluun tekee myös Willyn kaveri Jesse (Jason James Richter), teini-ikäinen poika, joka yrittää löytää oman roolinsa adoptioperheessään.Je sellä on silmää näteille tytöille ja varjonaan pieni mutta pippurinen velipuoli Elvis. Jesse luulee, ettei koskaan enää tule näkemään Willyä. Mutta Yhdysvaltain luoteisrannikolle suuntautuvalla lomamatkalla Jesse tapaa hyvin erityisen tytön ja suureksi ilokseen kohtaa myös Willyn ja tämän perheen!

Mutta sitten öljytankkeri ajaa karille ja öljyä pääsee mereen - tuhoisin seurauksin..Valaat jäävät saarroksiin ja vaara moninkertaistuu, kun öljy syttyy palamaan. Pelastaakseen Willyn perheen Jessen täytyy uhmata liekkimerta - ja toivoa, että Willy varmistaa hänen selustansa kriittisellä hetkellä...


FREE WILLY 3

Maailman suosikkimiekkavalas tekee komean paluun tähän asti jännittävimmässä ja sydämellisimmässä seikkailussaan! Willyn paras ystävä Jesse (Jason James Richter) työskentelee nyt yhdessä oppi-isänsä Randolphin (August Schellenberg) kanssa ja pitää lukua valaista, jotka liikkuvat Yhdysvaltojen karun luoteisrannikon tuntumassa. Siellä Jesse tapaa jälleen yli tuhat kiloa painavan majesteettisen ystävänsä... ja ystävystyy samalla 10-vuotiaan Maxin kanssa, joka on yhtälailla palavan kiinnostunut merten valtiaista.


FREE WILLY 4 - Pako Afrikasta

Hauskat seikkailut jatkuvat!
Lähde Bindi "Viidakkotyttö" Irwinin mukaan Free Willyn seuraavaan seikkailuun!

Nuori Kirra (Bindi Irwin, Krokotiilimiehen tytär ja Bindi viidakkotytön tähti) lähtee kotoaan Australiasta viettääkseen kesän isoisänsä (Beau Bridges) luona Etelä-Afrikassa. Hän löytää miekkavalaan poikasen, joka on jäänyt ansaan isoisän ränsistyneen merihuvipuiston lähellä olevaan laguuniin.

Kirra nimeää uuden ystävänsä Willyksi ja siitä alkaa suuri seikkailu, kun hän yrittää saada valaan takaisin parveensa ennen kuin isoisän ahne kilpailija tekee Willystä tuottavan vetonaulan omaan teemapuistoonsa.


kesto yht. n. 381 min

mm. Suomi,Ruotsi -txt

Suomi-julkaisu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,50 €
tai
Sulkeutuu 6 h 38 min 14 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,50 € Sulkeutuu 6 h 38 min 14 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.