Kuvaus

FUTURAMA 2. TUOTANTOKAUSI

4 DVD

MONINKERTAINEN EMMY AWARD - VOITTAJA JA SIMPSONIT - SARJAN LUONUT JA TUOTTANUT MATT GREENING ON MYÖS HILLITTÖMÄN FUTURAMA - SARJAN LUOVA VOIMA. MUTTA ENÄÄ EMME OLE SPRINGFIELDISSÄ. OLEMME MAAPALLOLLA 1000 VUOTTA AJASSA ETEENPÄIN, EIKÄ TULEVAISUUS OLE AIVAN SITÄ MITÄ KUVITTELIT.

FRY ON NUORI, 1900-LUVUN ELÄMÄSSÄÄN EPÄONNISTUNUT PERUSJÄTKÄ, JOKA LÖYTÄÄ YLLÄTTÄEN ITSENSÄ 1000 VUOTTA AIKAANSA EDELLÄ. KUTEN TÄSSÄKIN AJASSA, ELÄMÄ KOOSTUU MYÖS TULEVAISUUDESSA PITKÄLTI IHANIEN JA HIRVITTÄVIEN ASIOIDEN SEKAVASTA YHDISTELMÄSTÄ. ASIOILLE VOI EDELLEEN NAURAA VAIKKA NE KARKAAVATKIN TUON TUOSTA KÄSISTÄ. HUOLIMATTA ÄRSYTTÄVISTÄ AVARUUSOLIOISTA, RAIVOSTUTTAVISTA ROBOTEISTA TAI REISTAILEVISTA VEMPAIMISTA, IHMISET SINNITTELEVÄT EDELLEEN SAMOJEN JOKAPÄIVÄISTEN HUOLIEN PARISSA ETSIEN RAKKAUTTA.

AINUTLAATUISEN SATIIRISEN HUUMORINSA JA OMALAATUISEN TYYLINSÄ VOIMIN MATT GROENING ON LUONUT UUDEN EPÄTAVALLISEN MUTTA RAKASTETTAVAN PERHEEN. FUTURAMA TEKEE TUTKIMUSMATKAN IHMISEN OLEMISEN KAIKKIIN ILON JA SURUN LÄHTEISIIN - JA MYÖS ONGELMIIN JOIHIN EMME VIELÄ OLE OSANNEET VARAUTUA; KUTEN MITEN TULEE TOIMIAA KUN PEUKALOOSI ASENNETTU KÄNNYKKÄ VALITSEE VÄÄRÄN NUMERON. JA VAIKKA SARJALLA ON PALJON SANOTTAVAA NYKYPÄIVÄSTÄ, ON FUTURAMA ENNEN KAIKKEA TULEVAISUUDEN JUHLA VIILEIMMILLÄÄN.

SISÄLTÄÄ MYÖS:

KOKO 2. TUOTANTOKAUDEN KAIKKI 19 JAKSOA

KOMMENTTIRAIDAN JOKA JAKSOLLE

ANIMOINTIKOOSTEEN " RAKASTUNEET RAVUT"

15 POISTETTUA KOHTAUSTA

JAKSON " KOMEA KYKLOOPPI" STORYBAARDIT

KUVAGALLERIAN

ALIEN AAKKOSET

DUBBAUSNÄYTTEITÄ

TRAILERIN

SPONSORI-SPOTTEJA

VALMISTUSVUOSI 1999-2000

KESTO 7H 17MIN SUOMEN JA RUOTSINKIELINEN TEKSTITYS

UUDENVEROINEN

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 109 vrk 16 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 109 vrk 16 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.