Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Selän venyttelykaari tarjoaa fysioterapiaa kotonasi - yhdistettynä akupunktioon ja magneettiterapiaan. Se sopii henkilöille, jotka istuvat paljon ja joilla on kiputiloja, huono ryhti tai jumeja selän lihaksiston alueella. Kun istut liikaa, selkäranka painuu kasaan aiheuttaen painetta. Onneksi tähän on olemassa helppo ja toimiva ratkaisu!

  • Tuote helpottaa selän kipua, rentouttaa selän ja lisää liikkuvuutta selän, rinnan ja vyötärön alueella
  • Tarjoaa kolme eri kaltevuusastetta, jotka avaavat selkärankaa
  • Suoristaa ryhdin ja vapauttaa jännitystiloja sekä painetta turvallisesti
  • Tarjoaa samalla akupunktion hyötyjä, sillä meidän versiossa on 88 kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvaa hierovaa akupunktio-pistenystyrää, jotka vaikuttavat selän, mutta myös koko kehon hyvinvointiin aktivoiden rentoutumista ja aineenvaihduntaa
  • Meidän versiossa on lisäksi 10 tehomagneettia, jotka tuovat magneettiterapian hyötyjä. Magneettiterapialla tiedetään olevan verenkiertoa tehostava vaikutus.
  • Miellyttävä käyttää, sillä keskellä on vaahtomuovi.

Käyttämällä tuotetta säännöllisesti edistät myös paremman ryhdin saamista, joka vaikuttaa olemukseesi positiivisesti. Venytys auttaa moneen selkävaivaan ja akupunktio edistää tervettä verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Suosittelemme käyttämään tuotetta aluksi vain noin 5-10min, jotta totut siihen. Ennen käyttöä on syytä varmistaa lääkäriltä tai fysioterapeutilta sopiiko tuote sinulle.

Huom. Kestää 100 kilon painon. Meiltä tilatessa saat tämän aidon kiinalaisen lääketieteen mukaan kalibroidun akupunktio-selkäkaaren ja kolme vaahtomuovi-osaa kaupan päälle.

Käyttäminen on helppoa! Voit käyttää tuotetta istuessasi esim. toimistotuolissa (jolloin asetat sen vain taaksesi tuolia vasten suoraan). Toinen tapa on tehokas hoito lattialla (suositeltava). Valitse ensin kaltevuustaso (1, 2 tai 3). Sen jälkeen mene makuulle tuotteen päälle selälleen noin 10-20min. Nouse rauhallisesti ylös ja toista päivän mittaan useasti saadaksesi tehohoidon. Käytä säännöllisesti.

Materiaali: erikoiskäsitelty kestävä ABS-muovi, vaahtomuovi keskiosa

BPA-vapaa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 20.12.2023 10:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.