Kuvaus

[AC0516]

Kuvanmukainen, Hyvässä iskussa oleva nidottu painos KOMMELLUSTEN diggareille.

MAKSAA TILATTAESSA  21,10e + PK -> KATSO  http://www.adlibris.com/fi/kirja/pain-mantya-9789512065547
 

Geoffrey Regan: PÄIN MÄNTYÄ - Kirja sotilaallisista tunaroinneista

Tämä on sekä huvittava että järkyttävä kirja sotilaallisista tunaroinneista. Väärinarvioinnit ja kyvyttömyys ovat kulkeneet sotahistoriassa rinta rinnan uljuuden ja kunnian kanssa, aikojen alusta Sikojen lahden ja Falklandin sodan tapahtumiin asti."Tarkoitukseni ei ole tehdä pilkkaa sotilaista, valtion turvallisuudelle tärkeästä ammattiryhmästä. Se olisi epäoikeudenmukaista ja hyödytöntä. Kyvyttömyys ei kuulu sotilaiden uraan sen enempää kuin muihinkaan karriääreihin", arvostettu sotahistorioitsija Geoffrey Regan sanoo.Sotilaiden epäonnistumiset vain ovat merkittäviä niiden seurausten takia. Kun liikennelentäjä voi aiheuttaa muutaman sadan ihmisen surman, kenraali saattaa johtaa kymmeniä tuhansia kuolemaan. Kirjanpitovirhe voi maksaa kenties miljoonia, mutta on korvattavissa. Harhaan menneen pommin, ohjuksen, taistelun, sotaretken tai sodan aiheuttamia vaurioita ei koskaan saa korjattua.Tämä kokoelma osoittaa, että historian kuohuttavia tapahtumia riittää.

Suomentanut Heikki Tiilikainen

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2005

KIRJAA PAINAA JONKIN MATKAA yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 55 vrk 14 h 38 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 55 vrk 14 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.