Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kovakantinen
192 sivua

Bryan Cogman: Game of Thrones - Valtaistuinpelin kulisseissa
Julkaisija: Pen & Paper (2012)
Alkuperäinen nimi: Inside HBO's Game of Thrones

Kurkista television kaikkien aikojen suosituimman fantasiasarjan kulisseihin!

Valtaistuinpelin kulisseissa – Game of Thrones on HBO:n hittisarjan virallinen käsikirja. Sadat kuvat, tuotanto- ja puvustussuunnitelmat, kartat, hahmojen henkilökuvat, kuvakäsikirjoitukset sekä sisäpiirin tarinat ja haastattelut paljastavat, kuinka televisiosarjan luojat muunsivat George R. R. Martinin huippusuositun fantasiakirjasarjan Westerosin maailmaksi.

Mukana on myös George R. R. Martinin kirjoittama esipuhe, sarjan tuottajien David Benioffin ja D. B. Weissin tekemä johdanto ja katsaus sarjaa varten luotuun dothrakin kieleen.

Tämä ylellisellä, pehmustetulla ja uppokuvioidulla kannella varustettu erikoispainos tarjoaa lukijalle uskomattoman tilaisuuden tutustua tarkemmin äärimmäisen suosittuun televisiosarjaan. Asiantuntevasta käännöksestä vastaa George R. R. Martinin suomenkielisen laitoksen virallinen kääntäjä ja televisiosarjan suomennosta valvova Satu Hlinovsky.

Emmy®-palkittu Game of Thrones on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä television fantasiasarjoista, joka perustuu George R. R. Martinin yli 15 miljoonaa kappaletta myytyyn, kulttimaineeseen kohonneeseen kirjasarjaan Tulen ja jään laulu (A Song of Ice and Fire). Sarjassa seurataan kuninkaita ja kuningattaria, ritareita ja luopioita, kieroilijoita ja aatelisherroja, jotka juonittelevat ja kamppailevat Westerosin seitsemän kuningaskunnan hallitsemisesta.

Valtaistuinpelin kulisseissa – Game of Thrones on televisiosarjan ainoa virallinen lähdeteos faneille, jotka haluavat sukeltaa syvemmälle tähän kiehtovaan fantasiamaailmaan ja sen hahmoihin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.2.2018 12:49

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.