Kuvaus

Kello on siisti ja hyväkuntoinen. Hihnan ympärille kuuluva lenkki, joka pitää hihnan pään kiinni hihnassa, kun kello on ranteessa puuttuu. Toisessa kuvista se vielä näkyy soljen alla, mutta sitä ei siis enää ole. Sen voi korvata hyvin pienellä kuminauhalla. Akku kestää kaksikin golfkierrosta.

Mukana latausjohto verkkoon ja tietokoneeseen.

Kuvaus ominaisuuksista:

Ainutlaatuinen golf-GPS-laite

  • Kosketusnäytöllinen GPS-golfkello, jossa on auringonpaisteessa helposti luettava, tarkka näyttö
  • Akun virta kestää 25% pidempään, jopa 10 tunniksi GPS-tilassa ja 6 viikoksi kellotilassa
  • Esiladattuna yli 40 000 kansainvälistä kenttää ilman tilauksia ja maksuja
  • Tarkka etäisyys viheriöiden etu- ja keskikohtaan sekä takareunaan sekä layup-kaariin ja doglegeihin
  • Statistiikat kierrosten analysointiin

Approach S4 -GPS-golfkello jatkaa kosketusnäytöllisten golfkellojen kehitystä luontevasti. Tyylikäs S4 sisältää esiladattuna yli 40 000 kenttää ja maksuttomat elinikäiset päivitykset, ja lisäksi se on kevyt, kätevä käyttää ja tarkka ja sisältää herkän GPS-vastaanottimen. Viheriönäkymä-painikkeella voit näyttää viheriön nopeasti. Voit asettaa lipun paikan manuaalisesti helposti kosketusnäytön avulla. Aiempaa pidemmän akunkeston avulla pelaat pidempään.

Nopea, helppo, tarkka

Approach S4 -golfkello on kestävä ja vesitiivis 10 metriin saakka ja sisältää yli 40 000 kenttää. Se näyttää etäisyyden viheriöiden etu- ja keskikohtaan sekä takareunaan tarkassa, käsinekäyttöön sopivassa kosketusnäytössä. Sen avulla voit lisäksi asettaa lipun paikan manuaalisesti, näet etäisyyden doglegeihin ja layup-kaariin, voit mukauttaa etäisyyspisteitä (merkitä esteitä) ja tulostaa digitaaliset tuloskortit lyöntipelistä.

GreenView-painike

S4-laitteessa on Viheriönäkymä-painike, josta voit siirtyä Viheriö-näkymään yhdellä painalluksella ilman valikon vierittämistä. Se näyttää viheriön todellisen muodon riippumatta siitä, missä kohdassa olet, vaikka olisit sen takana.

Kosketa ja siirrä lipun paikkaa

Viheriönäkymä näyttää viheriön todellisen muodon ja asettelun, vaikka olisit sen takana. Tässä näytössä voit siirtää lipun manuaalisesti päivän sijaintiin kosketusnäytössä. Se on erityisen kätevää par 3 -kentillä, koska voit määrittää tarvitsemasi etäisyyden ja lyödä varmasti.

Statistiikat

Tilastot seuraavat mm. väylä osumia ja kierroksella käytettyjä putteja. Katso tilastojasi kierroksen jälkeen, tulosta tai lataa tiedot tietokoneellesi monipuolisempaa analysointia varten.

Parannettu akunkesto

S4-laitteen akunkestoa on parannettu, jotta voit pelata niin pitkään kuin haluat. Litiumioniakun virta riittää jopa 10 tunniksi täydessä GPS-tilassa ja 6 viikoksi kellotilassa.

Esiladatut kentät ja maksuttomat päivitykset

S4 on tavallisen urheilukellon kokoinen, mutta se sisältää jopa 40 000 esiladattua kenttää ilman lisämaksuja tai maksullisia tilauksia. Lisäksi voit ladata maksuttomia kenttäpäivityksiä aina, kun niitä on saatavilla.

 

S4 RF

Mukauta etäisyyksiä

Approach S4 näyttää etäisyydet viheriön etu- ja keskikohtaan sekä takareunaan ja doglegeihin. Lisäksi voit määrittää ja tallentaa mukautettavia etäisyyspisteitä, kuten vesi- ja hiekkaesteitä, missä tahansa kentällä.

Tarkkaile pisteitä ja katso etäisyyksiä

S4-laitteessa on digitaaliset tuloskorttivaihtoehdot yksittäisille pelaajille. Pisteytysvaihtoehtoja ovat lyöntipeli ja voit tallentaa, tarkistaa, jakaa ja tulostaa tuloskortteja tietokoneella. Lisäksi näet pisimpienkin lyöntien pituuden Mittaa lyönti -toiminnolla.

Tyylikäs käyttökello

S4 toimii tavallisena kellona. Sen matkamittarista näet kävelemäsi matkan. Se sisältää myös kierroksen ajanoton, jotta voit seurata, miten kauan 18 reiän pelaaminen kestää. 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

90 €
Sulkeutuu 33 vrk 3 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

90 € Sulkeutuu 33 vrk 3 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
15.12. klo 11:31

Kuinka vanha kello on ,löytyykö käyttöohjetta?

15.12. klo 11:46

Sillä on pelattu 2 tai 3 kesää. Suomenkielinen käyttöohje löytyy garmin.com sivuilta.