Kuvaus

Garmin Drive 51 LMT-S Länsi-Eurooppa GPS

Uusi käyttämätön
ovh 159
Takuukuitit

valmiina 2020 kartat ja liikennekamerat
Ostettu 6/2019

takuu 24kk

Helppokäyttöinen Garmin Drive 51 LMT-S GPS -navigaattori, jossa 5" kaksisuuntainen kosketusnäyttö, älykkäät toiminnot ja Länsi-Euroopan kartat elinikäisillä päivityksillä.
5 tuuman kaksisuuntainen näyttö
Länsi-Euroopan kartasto
Kuljettajan hälytykset
Garmin Drive 51 LMT-S on helppokäyttöinen autonavigaattori 5" kaksisuuntaisella kosketusnäytöllä ja Länsi-Euroopan kartastolla ja elinikäisillä päivityksillä. Kätevät ilmoitukset ja hälytykset auttavat välttämään liikenneruuhkat, ennakoimaan vaaralliset mutkat ja nopeusrajoitusten muutokset sekä paljon muuta. Lisäksi laite antaa reaaliaikaista tietoa vapaista parkkipaikoista sekä auttaa pääsemään määränpäähän nopeammin ja vaivattomammin. Voit lisäksi tarkistaa helposti matkan varrella olevien kohteiden TripAdvisor-luokituksen.

5" kosketusnäyttö: Garmin Drive 51LMT-S on varustettu 5 tuuman TFT-värinäytöllä, jossa on 480 x 272 pikselin resoluutio.

Kuljettajan hälytykset: Navigaattorissa on kätevät kuljettajan hälytykset, jotka edistävät ajoturvallisuutta ja lisäävät tilannetietoisuutta. Laite varoittaa mm. jyrkistä mutkista, nopeusrajoitusten muutoksista, tasoristeyksistä ja eläinten ylityspaikoista. Lisäksi laite ilmoittaa, jos ajat väärään suuntaan yksisuuntaisella kadulla tai jos olet lähellä koulualuetta. Saat myös hälytyksiä lähellä sijaitsevista liikennevalo- ja nopeusvalvontakameroista. Pitkillä ajomatkoilla väsymysvaroitus muistuttaa tauosta ja tiedottaa lähellä sijaitsevista levähdyspaikoista.

Garmin Real Directions -ominaisuus opastaa tunnistettavien maamerkkien, rakennusten ja liikennevalojen avulla. Saat yksityiskohtaiset ja selkeät ääniohjeet.

Helppo haku: Helppokäyttöisen hakukentän avulla voit etsiä osoitteita ja kohdepisteitä. Riittää kun kirjoitat luokan, kokonaisen osoitteen tai yrityksen nimen ja Garmin Drive 51LMT-S näyttää tulokset nopeasti ohjaten sinut haluttuun määränpäähän. Foursquaren ja TripAdvisorin ansiosta saat myös tietoa mielenkiintoisista kohteista matkan varrella ja määränpäässä.

Muita ominaisuuksia:
- Maksuton mobiilisovellus iPhonelle ja Android-älypuhelimelle
- Elinikäiset turvakamerapäivitykset
- Sisäänrakennettu akku, joka antaa tunnin käyttöajan
- Nopeusrajoitusindikaattori
- Paikka Micro SD -kortille

Myyntipakkaukseen sisältyy:
- Garmin Drive 51 LMT-S
- Länsi-Euroopan kartasto
- Elinikäiset kartat ja reaaliaikaiset liikenneilmoitukset
- Imukuppikiinnitys ajoneuvoon
- Ajoneuvon virtajohto
- USB-kaapeli
- Aloitusopas

Tuotteella on 2 vuoden takuu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

139 €
tai
Sulkeutuu 5 vrk 15 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

139 € Sulkeutuu 5 vrk 15 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.