Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään jo klassikoksi toimintavarmuutensa ansiosta muodostunut Garmin GPS18X USB GPS vastaanotin. Laite on muuten siistissä kunnossa ja toimii paitsi tietokoneeseen tulevassa piuhassa on kosketushäikkää USB-liittimen ja kaapelin liitoskohdassa.

Tästä siis USB-liitin vaihtamalla (tai ehkä jopa vain rikkinäisestä kohdasta piuha mutkalle teippaamalla) korjaustaitoiselle erittäin laadukas ja toimintavarma GPS-vastaanotin pilkkahintaan!

Tällä laitteella saa monet Garminin softat toimimaan jotka vaativat aidon Garmin GPS-laitteen lähteäkseen käyntiin.

Käy myös yhteen kaikkien karttasoftien, karttaplottereiden, navigaattoreiden yms. kanssa jotka tukevat NMEA formaatin dataa: Oziexplorer, TomTom, Sygic, jne, jne...

Autoon, traktoriin, veneeseen, asuntovaunuun, jne jne jne...'

HUOM! Kuvissa ei ole myynnissä oleva laite vaan kuva on napattu netistä. Laite on kuitenkin siistissä kunnossa.

 

ozi explorer tom tom sygic gps navigation software gps mouse gps dongle gps received navigator map plotter garmin royaltek

­--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------­

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.1.2018 21:03

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.