Kuvaus

Kuvien omituinen setti varaosiksi. Laite lähtee periaatteessa päälle ihan ok ja toimineekin(?) , mutta 1) näyttö on rikki ja 2) muistikortinlukijan tilalle rakentelin aikanaan tuollaisen merkillisen adapterin, jotta sain haluamani kartat läppäriltä siirrettyä tähän (älä kysy miten, en muista enää tarkasti miten...). Kartat saattavat olla vielä muistikortilla, jos laitteen korjaisi.

Näyttö on siis rikki, periaattessa itse tft kait toimii, mutta nämä näytöt näyttävät koostuvan nipusta erilaisia polarisaattorikalvoja joista alimmat sitten vielä ovat jollain nesteellä optisesti kiinnitettyjä... Eli näkyy tuossa yhdessä kuvassa, kun pitelen tuota yhtä kalvoa, että periaatteessa tft-näyttää ihan ok dataa tuolla, muttei se vaan näy mihinkään.

Joopa joo... varaosiksi siis tai jos joku jostain syystä haluaa itseään kiusata setillä ;) Ehjän näyttömoduuliin kun jostain saisi, niin periaatteessa tässä olisi ihan käypä peli rakennettavissa, tykkäsin tämän käytöstä niin paljon, että koitin tekohengittää viimeiseen asti. Kai se on luovuttettava :)

Nyt siis kunto ääääärimmäisen heikko, joten EI PALAUTUS-/VALITUSOIKEUTTA - varosiksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 11 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 83 vrk 11 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.