Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Erittäin hyvä navigaattori, jossa iso 5":n kosketusnäyttö.
Eräs markkinoiden helpoimmista valikoista.
Esiasennetut Euroopan kartat
Anna nüvi 2595 LMT:n näyttää tie 12,7 cm:n (5:n) kosketusnäytöllä ja tehokkailla navigointitoiminnoilla. Mukana mm. elinikäiset ilmaiset liikenne- ja karttapäivitykset ja ääniohjaus.

Karttamateriaali: Eurooppa
Iso ja selkeä 5":n widescreen
Esiasennetut nopeuskamerat
Vapaat päivitykset: Garmin nüMaps Lifetime -päivitykset sisältyvät. Voit ladata uudet kartta- ja liikennepäivitykset neljä kertaa vuodessa.
Bluetooth, liitä laite Bluetooth-puhelimeen, niin voit hallita puhelinmuistiota, tekstiviestejä ym.
Muuta: Automaattinen reittien laskenta, liikenneviestit, ääniohjaus, paikka microSD-kortille.

Aina ovelle asti
Garmin nüvi 2595 LMT:ssä on markkinoiden ehdottomasti helpoin valikkojärjestelmä, joka kysyy sinulta vain kahta asiaa: Minne tai Kartta. Paina näyttöä, kirjoita osoite tai valitse mielenkiintoinen paikka, niin laite opastaa sinut perille nopeinta reittiä. Ääniohjaus ei vain kerro, mihin sinun pitää kääntyä, vaan se kertoo myös kadun nimen. Mukana koko Euroopan kartat ja useita miljoonia mielenkiintoisia paikkoja, minkä ansiosta löydät aina lähimmän huoltoaseman, ravintolan, pankkiautomaatin tai teatterin missä ikinä oletkin.

nüMaps Lifetime
nüMaps Lifetime takaa aina viimeisimmät kartat. Lataa uudet kartat jopa neljä kertaa vuodessa koko laitteen eliniän ajan. Rekisteröi laitteesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteessa, niin saat muistutuksen aina, kun uusia karttoja on saatavilla.

Valitse oikea kaista
Nyt sinun ei tarvitse enää miettiä, millä kaistalla sinun tulee ajaa ennen seuraavaa liittymää. Risteyksissä ja liittymissä ajamista helpottava PhotoReal-näyttö on saatavilla tietyillä kaupunkialueilla. Kun lähestyt liittymää tai risteystä, laitteen näyttö siirtyy jaettuun tilaan. Näytöllä näkyy liikennemerkit, nuolet ja muut opasteet, jotka kertovat millä kaistalla sinun tulee ajaa.

Garmin Guidance 2.0
Garmin Guidance 2.0 -toiminnon avulla voit helposti syöttää osoitteita ja kohteita, jonka jälkeen saat ääniohjauksen käännös käännökseltä kohteeseen. Laitteeseen on asennettu valmiiksi koko Euroopan kartat. Laitteeseen on myös ladattu miljoonia nähtävyyksiä, ja siihen voi lisätä omia paikkoja.

Nopeusrajoitukset
Garmin nüvi 2595 LMT ilmoittaa voimassa olevan nopeusrajoituksen useimmilla isoimmilla teillä. Voit verrata nopeusrajoitusta helposti näytöllä näkyvään ajoneuvon todelliseen nopeuteen.

Vältä liikenneruuhkat
Elinikäiset ilmaiset 3D-liikennepäivitykset varmistavat, että et joudu ruuhkiin ja ehdit ajoissa perille. Yhden kuukauden aikana liikenneolosuhteet tarkastetaan yli kaksi miljardia kertaa, jotta sinä voisit välttää jonot ja ehtiä ajoissa perille.

Apu lähellä
Garmin nüvi 2595 LMT auttaa sinua silloin, kun tarvitset apua. Paina vain Missä olen? -painiketta. Laite antaa tietoja lähimmästä sairaalasta, poliisiasemasta, huoltoasemasta tai tieavusta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.1.2022 21:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
20.1. klo 13:19

Terve, pitääkö akku hyvin virtaa vielä?

20.1. klo 14:53

Pitää virtaa, autossa on aina letkussa