Kuvaus

  •     "Amerikkalainen historioitsija George Stein kertoo Waffen-SS:n tarinan; sen alun Hitlerin henkivartiostona, nousun maailman pelätyimmäksi eliittijoukkoksi kaikilla rintamilla ja osittaisen muuttumisen eurooppalaiseksi vapaaehtoisarmeijaksi.
  •    Kirja kertoo myös Waffen-SS:n tehtävästä sisäpoliittisena turvallisuuspoliisina, jolla oli siteet keskitysleireihin ja pahamaineisiin Einsatzgruppeneihin sekä yksittäisten joukko-osastojen sotarikoksiin. Teos kuvaa myös eri Waffen-SS-joukko-osastojen erilaista luonnetta ja ideologiaa.
  • Saksan rintamilla taistellut Waffen-SS muodostui sodan aikanan osittain eurooppalaisista vapaaehtoisjoukoista – toisin kuin huonomaineiset SS-osastot. Sen riveissä taistelivat niin hollantilaiset, tanskalaiset, norjalaiset, virolaiset kuin suomalaisetkin sotilaat.
  •    Mukana lisäluku yli 1200 suomalaisesta sotilaasta
  •    Kirjan kääntäjä everstiluutnantti evp. Heikki Tiilikainen on kirjoittanut lisäluvun yli 1 200 Waffen-SS:n suomalaissotilaasta.      Toisessa maailmansodassa kaikki suomalaiset eivät taistelleet Suomen itärajalla. Suurin ulkomailla ollut joukko-osasto oli Saksan itärintamalla sotinut oli juuri tämä Waffen-SS-pataljoona.
     

100

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 26 vrk 9 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 26 vrk 9 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.