Kuvaus

Aito ja alkuperäinen! Harvinainen mv-kuva Saksan Ukrainan rintamalta 1916-1917. Ukrainalainen kenttälääkäri työhuoneessaan. Koko: n. 16 x 12, koodi 7631. Kuvan takana on Bufan teksti ja leima. -Tämä on ollut yksityisarkistossa lähes 100 vuotta ja löytyi 2018 erinomaisessa kunnossa. 

Myydään vain Suomeen. Sales only to Finland.

BUFA. Saksan maavoimien ylijohto perusti 1/1917 toimiston koordinoimaan isänmaallisen visuaalisen (kuvia ja filmejä) propagandan tuotantoa. Toimiston nimenä oli Bild- und Filmamt (BUFA). Näyttää siltä, materiaali (kuten kuvat) rekisteröitiin jälkikäteen toimistossa. Toiminta kangerteli ja jo joulukuussa 1917 perustettiin valtion, sotalaitoksen ja filmiteollisuuden yhteistyönä nimenomaan elokuvien tekoa varten uusi laitos Universal Film AG (UFA). Eli tämä kuva on ennen vuotta 1917.

Kauppa käsittää alkuperäisen kuvan (tietysti ilman peiteviivaa). Huutokauppa, pohjahinta 5€ ja myydään eniten tarjoavalle. Postiin tavallisessa kuoressa, ellei muuta sovita. Jos kaksi tai useampi kuva, voidaan postia yhdistellä =  3,5€ - pakkaan hyvin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Sulkeutuu 3 vrk 20 h 35 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5 € Sulkeutuu 3 vrk 20 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.