Kuvaus

Ghost In The Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG: Volume 6 AKA Kôkaku Kidôtai: Stand Alone Complex 2nd GIG: Volume 6 (2005)
LUETHAN KOKO KUVAUKSEN ETTEI MITÃÃN TÃRKEÃÃ JÃÃ HUOMAAMATTA!

Täysin uudenveroinen, parempi kuin avaamaton muoveissa, koska: On omia kokemuksia muoveissa olleista koteloista, jotka ovat olleet sisältä rikki ja levyistä, jotka ovat olleet joko: a) naarmuilla b) sotkussa c) vääriä d) kokonaan poissa.

Niin, sitähän ei voi puoleen eikä toiseen todistaa, olenko katsonut vai en, mutta DVD:hän on joka tapauksessa tuote, joka ei katselemalla kulu eli ESIMERKIKSI kerran katsottu DVD on täysin identtisessä kunnossa katsomattomaan nähden eikä siis verrattavissa vaikka autoon, jolla on ajettu n kilometriä. Loppujen lopuksi merkitystä onkin ainoastaan seuraavalla kysymyksellä: "Kumman ostat mieluummin: tuotteen, joka EHKÄ on ehjä vai tuotteen, joka on tarkistettu, että se VARMASTI on ehjä?" (Mahdollisista valmistusvirheistä en voi tietää.)

Mielestäni positiivisen palautteen ansaitsemiseksi toimituksen on oltava nopea ja siksi pyrinkin siihen, että tavara lähtee postiin viimeistään 3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on kirjautunut tililleni (pyrkisin takaamaan vieläkin nopeamman postituksen, mutta lääkärini on sanonut, että minun tulee välttää stressiä).


R2-aluekoodi, muovikotelo + pahvinen slipcase, Englanninkieliset kannet,

RAJOITETTU 2×DVD-VERSIO

(HUOM! Koko kauden jaksot kattavassa DVD-kokoelmasa on vain kunkin osajulkaisun ykköslevyt - kakkoslevyt puuttuvat tyystin!)

Disc 1
Episodes:
"Embarrassment"
"Recersal Process"
"Martial Law"
Extras:
Interview with director Kenji Kamiyama, Osamu Saka (Aramaki) and Yoshiko Sakakibara (Prime Minister Kayabuki) (Japanese language with English subtitles)

Disc 2
Episodes:
"Embarrassment"
"Recersal Process"
"Martial Law"
Extras:
Manga Trailers


Japanese Dolby Digital 5.1 (Disc 1)
English Dolby Digital 5.1 (Disc 1)
Japanese Dolby Digital 2.0 Surround (Disc 1)
Japanese dts 5.1 (Disc 2)
English dts 5.1 (Disc 2)
English Dolby Digital 2.0 Surround (Discs 1 + 2)

Anamorfinen 16:9 kuva.Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,06 €
Sulkeutuu 18 vrk 8 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,06 € Sulkeutuu 18 vrk 8 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.