Kuvaus

Myynnissä pienikokoinen, mutta täysiverinen GTX 1080 näytönohjain. Sopii myös Mini ITX-koteloon.
Kortin mitat:
Leveys 37 mm
Pituus 169 mm
Korkeus 131 mm

Kyseessä pelkkä kortti, ei oheissälää tai alkuperäistä lootaa.

Takuu on voimassa 22.10.2020 asti Ingram Microlle. Annan tilausnumeron kortin ostajalle. Takuu toimii niin että Ingramille otetaan puhelu (ihan Suomeen), kerrotaan että tämmösestä <tilausnumerosta> tälläinen tuote nyt takuuseen vikakuvauksena <tämä>... Tämän jälkeen Ingram tilaa näytönohjaimelle noudon ja se noudetaan kotoasi (tai missä se näytönohjain nyt sitten onkaan).

Ostin kortin käytettynä ja asensin sen 19.9.2018 VR-pelikäyttöä varten. Kortti on täysin toimiva ja on vähintään täyttänyt omat odotukseni. Bioseja tms. ei ole modattu eikä korttia ole koskaan ylikellotettu. Lämmöt on pysyneet aina kohtuullisina (raskaimmissa peleissä enimmillään noin 70 asteessa).

Lisätty 13.2.2020 21:12

Täydennän kuvausta siltä osin, että tietokoneen/näytönohjaimen käyttö on sijoittunut ilta-aikaan käytännössä klo 20 tai 21 jälkeiseen aikaan, kun koti on rauhoittunut hälinästä. Pelisessiot kestää yleensä 30min-2h. Muu ilta-aika koneella on ollut käytännössä sitten nettisurffailua. Kone ei ole ollut päällä 24/7 vaan pelkästään sen aikaa, kun sitä kulloinkin tarvitsen. Enkä tarvitse sitä joka päivä, vaikka useina päivinä viikossa yleensä kumminkin. Tiivistettynä: näytönohjain ei ole ollut jatkuvan rasituksen alaisena.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
242 €
Sulkeutuu 1 vrk 21 h 24 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 242 € Sulkeutuu 1 vrk 21 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
14.2. klo 17:28

Millä hinnalla tämä lähtisi suoraan? Nouto onnistuisi.

15.2. klo 21:50

Hei, kiitos yhteydenotosta. En ole miettinyt suoraa hintaa enkä tapaa sulkea huutokauppoja ennen määräaikaa. Selviääpä mikä on laitteen todellinen markkina-arvo myyntihetkellä.