Kuvaus

En tiedä onko kenellekään tarvetta 23. kesäkuuta 2021 Kiinasta Godoxilta tilatulle Sony TT350S -salamalle (ks. viimeinen kuva), jota en ole saanut koskaan täysin toimimaan. Laitteessa teoreettinen takuu voimassa, mutta myyjä vaatii että lähetän tuotteen takaisin heille (ei taloudellisesti järkevää). Olen tehnyt myyjälle asiasta muutaman videon (koska niitä vaativat toinen toisensa perään) ja niiden lataaminen Kiinaan on erittäin haastavaa (lue: käytännössä lähes mahdotonta ja erittäin aikaavievää), koska heillä ei pääsyä esim. Youtubeen. Laite maksoi 66 euroa + tullimaksut.

Salama muutoin 100% uuden veroinen - suojamuovit jne. yhä päällä, mutta en saa sitä mitenkään yhdistettyä kameraani. Valikot, valaistus, bluetooth yhteydet ym. toimivat moitteetta, mutta en vain saa laukaistua salamaa tai itseasiassa sain muutaman kerran, kunnes opettelu tilanteessa valitsin kamerani valikosta Silent Shooting. Tämän jälkeen laite joutui "tilaan", josta en osaa poistua. Googlaamalla jollakin muullakin ollut vastaava ongelma. Olen nyt ainakin kolme iltaa uhrannut tämän kanssa painimiseen + myyjälle laatimani videot (= lyht. ähes viikko) -Toisaalta en ole koskaan aiemmin salamalaitteita käyttänyt - luulisi, että kun salaman liittää kameran kiinni, niin laukaistaessa sen tulisi toimia.... mutta ei.

Itselläni ei enää yksinkertaisesti ole riittävästi aikaa.

Laitteen sain käsiini heinäkuun lopulla. Tämä ollut muutaman kuukauden laatikossaan ja nyt muuton myötä ilmaantui taas eteeni. Luovutan.

Laite huudettavaksi 1€ lähtöhintaan viallisena tai toivottavasti minua osaavammissa käsissä myös toimivana. Minun "veikkaukseni" on, että tämä Silent Shooting Mode sekoitti koko laitteen, koska heti sen jälkeen vika ilmeni. Otan mielelläni myös harrastajilta neuvoja vastaan... esim. - voinko jotenkin resetoida tämän?

Jotain specsejä ja arvostelua löytyy mm. täältä:

https://digital-photography-school.com/godox-tt350-flash-review/

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Sulkeutuu 2 vrk 6 h 25 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5 € Sulkeutuu 2 vrk 6 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.