Kuvaus

Kuvan harvinainen Gottlieb Premier DEADLY WEAPON flipperin RANSKANKIELINEN 18 sivuinen MANUEL D'INSTRUCTION ohjekirja kuvan mukaisessa ikäisekseen hyvässä kunnossa.

HUOM! Tämä on käännös englanninkielisestä manuaalista ranskaksi joten tässä kirjassa on vain 18 ensimmäistä sivua koko englanninkielisestä isommasta manuaalista.

EXTRA! Isompi englanninkielinen Deadly Weapon flipperin manuaali on myös erikseen myynnissä erillisessä huutonet kohteessani ja siinä ovat esimerkiksi kytkentäkaaviot ja vastaavat joita ei ole erikseen käännetty tähän ranskankieliseen versioon. Ostamalla molemmat kohteet saat sekä englannin, että ranskankieliset versiot englanninkielisine kytkentäkaavioineen.

Sisällysluettelo on kuvassa 2 ja kuten edellä on todettu tässä ranskankielisessä kirjassa ovat vain 18 ensimmäistä sivua. Manuaali on vuodelta 1990.

Hyödyllinen myös muiden samanikäisten Gottlieb Premier flippereiden huoltamisen sekä ranskankielen treenaamisen kanssa.

KATSO KAIKKI KUVAT JA MYÖS MUUT ILMOITUKSENI

Säästä tomituskuluissa. 2 tai useampi manuaali samassa kuoressa tulevat yhdellä postimaksulla.

Myös eräiden muiden Bally, Williams, Gottlieb yms flippereiden englannin ja suomenkielisiä huoltokirjoja löytyy yhteensä yli 30 kpl erilaisia. KYSY!

Hakusanat vuodelta 1990 Gottlieb Premier huolto kirja manuaali Bally Gottlieb Premier Williams DataEast Sega Stern flipperi flipu flibu pajatso bajazzo pajazzo hedelmäpeli jukebox raha-automaatti ray paf toto veikkaus peliautomaatti keräily keräilyharvinaisuus neliapila hevosenkenkä lucky lasi plexi flipperi termit tutuksi manuaalia lukemalla kickeri knockeri tiltti ramppi potkutorni bumperi kuula kuminauha polttimo jakoavain pultti ruuvari vaha markka euro rahalukko kabinetti pistetaulu peli extra ball special game over

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 70 vrk 16 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15,95 € Sulkeutuu 70 vrk 16 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.