Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään loppukesällä ostettu GPS-urheilukello.
Koko smal/medium.
Kello on uuden veroinen on vain avattu paketti ja käytetty paripäivää.

Takuuta jäljellä noi 1,5v.
Ostettu power myymälästä.

Kellon tiedot:

GPS-aktiivisuusranneke motivoi, seuraa ja tallentaa liikkumista sisä- ja ulkotiloissa. Sisältää kuntoilun seurantatyökaluja.

Garmin Vivosport® on ympärivuorokautiseen rannekäyttöön pienikokoinen ja ohut. Ranneekkeessa on sisäänrakennettuna pieni GPS, jonka ansiosta juoksu-, kävely- ja pyöräilylenkki näkyy kartalla. Reaaliaikaisen näkymän voi myös tallentaa sekä jakaa muiden kanssa Garmin Connect -palvelussa. Ohuessa rannekkeessa on lisäksi esiohjelmoituna aikapohjaisia harjoituksia, mikä mahdollistaa yksilöllisen voima- ja kardioharjoittelun.

Ympärivuorokautinen sykkeen mittaus suoraan ranteesta pohjautuu Elevate™-mittausteknologiaan. Syketiedon pohjalta Vivosport laskee kuntosi ja fyysisen ikäsi, jonka pohjalta voi seurata kunnon kehittymistä. Stressin seuranta vuorokauden ympäri on sykevälivaihtelun (HRV) mittaukseen perustuva toiminto. Se auttaa tunnistamaan sekä tunnepohjaiset että fyysiset, stressiä lisäävät tekijät.

Vivisport aktiivisuusranneke kestää vettä (suihkua ja uintia). Värillinen kosketusnäyttö Garmin Chroma Display on aina valmiustilassa ja näyttö näkyy selkeästi myös suorassa auringonvalossa.

Älypuhelimeen liitettynä, teksti- ja someviestit, sähköpostit ym. tulevat näkyviin rannekkeen näytössä. Rannekkeen kautta voi myös ohjata musiikin volyymia sekä jakaa suoritukset ystävien kanssa LiveTrack-toiminnon avulla. Automaattinen Garmin Connect -synkronisointi.

Synkronisointi mahdollistaa sen, että voi kilpailla ystävien kanssa ja jakaa suorituksia sosiaalisessa mediassa. Garmin Connect on ilmainen verkkopohjainen palvelu, jonka myös saa suoraan älypuhelimeen Garmin Connect™ -sovelluksen avulla.

Tuotetiedot:
- Koko B,H: 21 mm, 10,9 mm
- Small/medium: 197 mm.
- Paino: 24,1 g
- Näyttö: 0,38"x0,76" - Näytön tarkkuus: 74x144 pikseliä
- Akunkesto: Enintään 8 tuntia GPS-toiminnon ollessa käytössä ja enintään 7 päivää kellotilassa/aktiivisuuden seurantatilassa
- Yhteys: Bluetooth® Smart- ja ANT+.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

80 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.1.2019 9:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.