Kuvaus

[0616]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

KUVANMUKAINEN  OK / KOHTUU iskussa oleva kovakantinen kontaktimuovitettu "KIRJASTON POISTO", SUZY kirjasarjan diggareille.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT MYYNTIIN KASSITOLKULLA VASTAAVAA KAMAA.

Gretha Stevns: SUSY ja kumppanit

Synkkänä syysiltana Susy ratsastaa metsän läpi kotiin, kun hevonen yhtäkkiä nousee hirnuen pystyyn. Valkokaapuinen hahmo syöksyy puitten välistä häntä kohti! Oikea ilmielävä kummitus! Selvittyään säikähdyksestä Susy päättää ystäviensä Solveigin ja Vibeken kanssa ratkaista kummituksen arvoituksen.

1. painos

Suomentanut Helli Skaerbak

TAMMI

Helsinki 1980, KK kirjapaino

VOITTOHUUTO ja PK. 2.15e  TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17?, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,70 €
Sulkeutuu 101 vrk 14 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,70 € Sulkeutuu 101 vrk 14 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.