Kuvaus

Maailmankuulut satusedät, Grimmin veljekset, aloittivat uransa huijareina, jotka karkottivat kuviteltuja demoneita ja muita mörköjä 1800-luvulla. Kiitolliset talonpojat antoivat veljeksille rahaa näistä palveluista ja kiinnijäämisen vaara oli perin pieni – kunnes valtiovalta saa vihiä poikien puuhista. Veljekset saavat erikoiskomennuksen: eräs tietty lumottu metsä on nielaissut uumeniinsa huomattavan joukon nuoria neitokaisia ja jonkun tulee selvittää, mistä oikein on kysymys. Grimmin pojat joutuvat nyt vastatusten oikeiden taikavoimien kanssa – ja tästä seikkailusta ei pelkällä supliikilla selvitä!


Grimmin veljekset pääsevät itsensä Mr. Monty Pythonin (ohjaaja ja käsikirjoittaja Terry Gilliam) käsittelyyn ja pääosassa loistaa upea kaksikko Matt Damon ja Heath Ledger. Vauhdikas tarina sivuaa monia satuseppien kuuluisimmista hahmoista – mm. Tuhkimo ja Punahilkka – katsojan tehdessä matkaa myyttien alkulähteelle. Tämän loisteliaan fantasiaelokuvan teko maksoi maltaita eikä raha todellakaan palanut turhaan: mantereen parhaiden
tarinaniskijöiden tenho yhdistyy Monty Pythonin kuvia kumartamattomaan, anarkistiseen pioneerihenkeen. Kaikkien satujen isoisoäiti on tässä!

Genre: Seikkailu

Ohjaus: Terry Gilliam

Pääosissa: Matt Damon, Heath Ledger, Petr Ratimec, Barbora Lukesová, Anna Rust,

Käsikirjoitus: Ehren Kruger

Alkuperäinen nimi: The Brothers Grimm

 

Levy naarmuton.

Katso muutkin myytäväni, samoilla kuluilla tulee kaksi elokuvaa tai kuuden euron maksulla enemmänkin tavaraa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

0,80 €
Sulkeutuu 77 vrk 9 h 3 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

0,80 € Sulkeutuu 77 vrk 9 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.