Kuvaus

20 mm leveä ja 3 mm paksu punamusta Grip-nauha on oiva materiaali hieman sähäkämpään taluttimeen tai liinaan!

Tämä 3 m mittainen talutin/liina on pituutensa puolesta varsin kätevä! Toisessa päässä on musta alumiinikarabiini ja toisessa O-rengas. Kiinnitykset on toteutettu teräsniiteillä. Tähän settiin sisältyy myös erillinen käsilenkki, jossa on samanlainen alumiinihaka!

 

Materiaaleista

Grip-nauhan materiaali on polypropeenia, joka on kevyttä, mutta kestävää. Grip-nauha sopii niin koirien varusteisiin, hevosten varusteisiin kuin laukkujen ja reppujen hihnoiksi. Grip-nauha on myös sään-, veden- ja homeenkestävä. Erityisesti materiaalissa hyvää on, että se on kevyttä ja siitä saa hyvän otteen. Grip-nauha on myös helppo puhdistaa, sillä nauhan voi laittaa pesukoneeseen. Kannattaa huomioida, että pesukonepesut saattavat kuitenkin haurastuttaa kumilankaa.

Molemmilla puolilla nauhaa on kumia, joten valmistetuissa taluttimissa on erinomainen pito. Tämän materiaalin miinuksina voidaan pitää, että väri haalenee ja kumilanka hapertuu ajan kanssa ja on vaikeaa ennakkoon arvioida taluttimen käyttöikää sen riippuessa pitkälti käytöstä ja kulutuksesta.

Grip-talutin on kuitenkin yksi hyvä vaihtoehto, mikäli tarvitset hyvää kevyttä liinaa. Nauhan paksuus noin 3 mm. Taluttimen päät sulatettu Grip-nauhan rispaantumisen ehkäisemiseksi.

Monet käytetyt metalliosat ovat pinnoitettuja ja on hyvä muistaa, että pinnoitus väistämättä kuluu käytössä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta metalliosien kestävyyteen. Käytämme tuotteissamme teräksestä valmistettuja O- ja D-renkaita, jotka ovat hitsattuja. Myös soljet, ketjut, liipasinlukot ja niitit ovat terästä. Olemme myös mieltyneet valmistamissamme tuotteissa alumiiniseen karabiinihakaan, joka on kevyt, helppo ja nopea käyttää sekä erittäin kestävä omaten jopa 400 kg murtolujuuden.

Muistathan tarkistaa ja huoltaa koirasi varusteet säännöllisesti! Lukot olisi hyvä säännöllisesti öljytä niiden toimivuuden ja kestävyyden ylläpitämiseksi.

Metalliosat tulisi myös kuivata kastumisen jälkeen. Tuotteet olisi muutenkin hyvä puhdistaa heti likaantumisen jälkeen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14 €
Sulkeutuu 18 vrk 23 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14 € Sulkeutuu 18 vrk 23 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.