Kuvaus

[re1015]

HYVÃSSàISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos TOM JONES diggareille.

Gwen Russell: SIR TOM JONES - LÃHIKUVASSA

Upean lauluäänensä ja naisiin vetoavan esiintymisensä ansiosta Tom Jones nousi maailmanmaineeseen 1960-luvun puolivälissä. Tom Jonesin yksityiselämä on aina kiinnostanut suurta yleisöä yhtä paljon kuin hänen uransa. Teos valottaa molempia puolia hänen värikkäästä elämästään. Kuningatar Elisabeth II löi Tom Jonesin ritariksi vuonna 2006. Kirja perustuu Tom Jonesin, hänen perheensä ja ystäviensä haastatteluihin.

1. painos

Suomentanut Taina Wallin

(c) Minerva Kustannus Oy, 2007

Karisto Oy:n Kirjapaino, Hämeenlinna 2007

VOITTOHUUTO ja PK. 3,75e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä myöskään ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,95 €
tai
Sulkeutuu 109 vrk 2 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 109 vrk 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.