Kuvaus

Hakaristi Saksalla oli sotalaivasto Kriegsmarine ja heidän käytössä ollut haarukka ei  ollut  alumiinia, vaan ruostetta vastustavaa terästä.

MIL226AG101 Haarukka aito vuodelta 1939 . Minä olen aikoinaan hankkinut koko sarjan 6kpl, nyt myyn ne pois, hinta per kpl. 

Koska kyseessä oli laivasto = MARINE on niissä iso M kirjain !   Laivaston näistä esineistä noin 90% lepää valtamerien pohjassa hylyissä....ihan kokonaan toista luokkaa on näiden harvinaisuus, kun vertaa vaikka jalkaväkeen eli HEER , heidän aterimia on tarjolla, näitä laivaston taas ei, tämä onkin kunnon  terästä, ei alumiinia ja on 100% aito esine. 

Saksan laivasto oli melko heikko ja USA tarkkailijat informoivat USA:n preisdentti Roosewelt , ettei Saksa kykene millään hyökkäämään edes yli Englannin kanaalin. Aluksia ei kertakaikkiaan ole ja niiden rakentaminen ei ole mahdollista seuraavien 5 vuoden sisällä.. Saksalla ei ole sotilaita riittävästi, eikä myöskään edes halua hyökätä Britanniaan...  USA:lla ei ole minkäänlaista vaaraa Hakaristi-Saksasta, heillä ei ole lentokoneita ylittämään Atlantti, ei pommikoneita ja ei sotilaita. Mikään USA:n tarvitsema tuote raaka-aine kuljetus ei ole vaarassa. Mutta USA johto-eliitti halusi sotaan ja syy piti löytää? Brittien salainen palvelu väärensi Etelä-Amerikan kartan merkinnöillä, mihin Hitler halusi hyökätä ja pakottaa kaikki puhumaan saksaa ja lopettamaan uskonnon...Presidentti Roosewelt radiopuheessaan sanoi saaneensa haltuun salaisen kartan, mikä paljastaa Hakaristi-Saksan suunnitelmat hyökätä Amerikan mantereelle....

koko juttu oli tietysti aivan puhdasta potaskaa, missä olisivat ne sotilaat, laivat, aseet ja miksi juuri niin kauas? Presidentti tietoisesti valehteli ja provosoi omaa kansaansa ja mikä on merkille pantavaa, koko anglo-saksinen maailma (Australia Kanada Uusi-Seelanti jne.) levittivät Roosewelt "löytöä" eteenpäin. (Ei pelkästään Anglo-Saksi maailma huutanut kansalle tätä tyypillistä Fake-uutista, vaan myös moni vapaan valtion uutistoimitus levitti sitä.)

Valtion johto jakaa dis-informaatiota kansalle, valitettavasti tämä on ajaton tyyli ja ei ole vierasta nyky-ajalle. Itse suhtaudun epäillen "uutisiin" joissa agentit töppäilevät ja koko tarina on uskomaton, silloin en usko siihen. 

Military keräilijät suosivat sotalaivaston tavaraa, jossa M = Marine merkki ja ilmavoimien tavaraa, sillä kumpikaan ei osallistunut juutalaisten, mustalaisten ja sexuaalisesti poikkeavien massamurhiin. Uhreista suurin osa puhui venäjää tai puolaa. 

Haarukoita on myyty ,jäljellä 5 kpl. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 14 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

44 € Sulkeutuu 9 vrk 14 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.