Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pelaajat liikuttavat omaa koiraansa pelilaudalla kohti maalina toimivaa koppia. Kierroksen alussa yksi pelaaja heittää kahta erikoisnoppaa, joista kierroksen kaksi parasta pelaajaa sitten valitsevat paremmuusjärjestyksessä toisen, jonka silmäluvun verran laudalla liikutaan. Nopassa olevat luumerkit vievät koiran aina pelilaudan seuraavaan luu-ruutuun.
Kierroksen voittaja määräytyy hassulla uhkapelillä. Kullakin pelaajalla on kangaspussi, jossa on yhdeksän pokerimerkkiä. Merkeissä on numerot 1–5 (1 ja 2 kahdesti), ja pisteet tuplaava ”x2”-merkki, sekä höyryävällä koirankakalla kuvitettu merkki. Tuo haiseva kikkare on pelin sydän ja sielu.
Kaikki pelaajat ottavat kouraansa sokkona yhden pelimerkin pussistaan ja paljastavat ne samanaikaisesti. Jos merkki on numero tai pistetuplaaja se jätetään pöydälle, koirankakka taas pudottaa pelaajan tältä kierrokselta.
Kierroksen kaksi eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa liikuttavat sitten koiriaan pelilaudalla valitsemiensa noppien näyttämän määrän, sitten pelataan uusi kierros.
Pokerimerkkejä nostetaan yksi kerrallaan sokkona pussista. Pisteet ovat hyviä, kakkaläjä pudottaa kierrokselta. Uskallatko ottaa vielä yhden?

•Ikäsuositus: 7-99
•Pelaajat: 2-4
•Peliaika: 20+ min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.4.2018 1:47

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.