Kuvaus

Haglöfs Astral -takki ihanassa, kirkkaassa pinkin sävyssä! Koko XL. Ei ole todellakaan iso XL, vastaa melkolailla L. Kaikai n.60cm olhel 68. Hihat reilunmittaiset niitä en muistanut mitata, viikkasin jo varastoon odottelemaan uutta kotia. Viimeinen kuva Lainattu Netistä. Kuva luonnonvalossa melko hyvin pitää paikkaansa tuossa googlehaun kuvassa Vain muutaman kerran käytetty (En siis laske vaatteideni käyttökertoja!) Ei ole pesty, tuuletettu vain. Ei ole omasta mielestä lainkaan tarpeellista pestäkään vielä. Eli kaikki ominaisuudet kuten uudessakin. Jojolaihduttajana koitan päästä isommista eroon, ettei niihin olisi enää paluuta. Ihana väri, eikä tätä saa enää mistään enkä raaski alkaa kaventelemaankaan. GOOGLE kertoo lisätietoja! :) En osaa kertoa mitään ominaisuuksia tai teknisiä tietoja.

Huom! Hintaehdotukset sallittu, mutta vain Järkevät (turha tarjota noin puolia pyynnistä) ja tarjoukset ILMAN TOIMITUSKULUJA. Lähetyskulut eivät kuulu tuotteen hintaan vaan se Aina lisätään. 

 

Katso muutkin kohteeni! :) Lähetys aina Vain matkahuollon kautta, useamman tuotteen ostokset tulevat toki samassa. Tällöin maksut 6-10€) en siis lähetä mm. Seurantatunnuksettomia kirjeitä ym postipalveluita)

 

Nyt tulee napakat ehdot HUPIVARAILIJOIDEN takia. Kiittäkäämme tätä roskasakki -"ostajaryhmää" diktaattorimaisesta ulosannistani. (Eli te normaalia, kunnon kaupankäyntiä harjoittavat kunnon kansalaiset voitte lopettaa lukemisen tähän :D) 

 

*EN ANNA MAKSUAIKOJA (ennestään tutut kauppakumppanit eri asia) 

*ANNAN NEGATIIVISEN PALAUTTEEN JOS SINUSTA EI KUULU 3vrk SISÄÄN, ENKÄ VAROITA TÄSTÄ ERIKSEEN/MUISTUTA ENÄÄ YHTÄÄN KETÄÄN

*RAJOITAN KAUPPAKUMPPANEITANI PALAUTEPISTEYTYKSELLÄ, JOTEN JOS ET SAA JOTAIN MINULTA HUUDETTUA, OLET TODENNÄKÖISESTI SAANUT LIIAN MONTA NEGATIIVISTA TAI SINULLA EI OLE VIELÄ PALAUTTEITA OLLENKAAN. 

* NYT MENIVÄT TOSIAAN VIIMEISETKIN HERMOT TÄHÄN RAHATTOMIEN OSTAJIEN HUVITTELUUN, ELI SINÄ SHOPPAILET VAIN KUN SINULLA ON RAHAA. EI ENÄÄ AINUTTAKAAN AJANTUHLAAJAA! (nimimerkillä "viimeisen viikon aikana n. 20 negatiivista palautetta rahattomien hupiostelijoiden palautteiksi ja tunnen itseni typerykseksi näiden ihmisroskien takia") 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 36 vrk 20 h 49 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

110 € Sulkeutuu 36 vrk 20 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
27.12. klo 14:54

Ilmoituksessa lukee käyttökerrat..

27.12. klo 14:54

Aivan.

27.12. klo 13:07

On kuitenkin käytetty takki, eikö niin? Uusi on uusi ja täytyy reilusti kertoa on ko uusi vai käytetty.

muokattu 27.12. klo 14:52

Luitko ilmoituksen? ”Käyttökerrat laskettavissa toisenkäden sormin” ja kuntoluokitus Uudenveroinen. Täytyy kertoa reilusti, mikäli epäilyttää. Ei ole pakko ostaa :)

26.12. klo 9:49

Onko goretex takki?

27.12. klo 12:37

Kyllä