Kuvaus

Kaikki tuntevat hajuvesi parfyymi maailman vanhan legendaarisen 4711 Kölninvesi , tässä vanha heidän pullo. Korkeus on 17cm ja paino 344g. Korkki on puhdas lasi kiilakorkki !   Yritys on vanha ja se myytiin ja myytiin ja vaihtoi omistajia tiuhaan tahtiin, kunnes iso  USA moniala konserni P&G (Procter & Gamble ) osti sen ja laittoi lihoiksi, kääri hyvät voitot ja jenkkiyritys osaa mainoksen teon ja kuinka luodaan mielikuvia.......mutta sitten äkkiä myös heidän ote lipesi ja 4711 siirtyi jälleen vanhan kunnon saksalaisiin käsiin, kauppasumma oli yli 10 miljoonaa euroa, muuta ei tiedetä. Saksan johto on pätevää ja homma pelaa....

A24AP210 Pullo 4711 tyhjä vanha antiikki esine hajuvesi parfyymi. Älä sotke tätä siihen uudenmpaan malliin, tässä korkki on lasia ja kiilamainen, eikä muovikorkki.... Monen sairaalan puhelinnumero on juuri 4711. Säilytä, hauskaa historiaa....

Mistä tulevat numerosarja 4711?   Köln kaupunki on melko lähellä Ranskan rajaa ja Ranskan koppavat  Napoleon sotilaat valloittivat sen, mutta he eivät osanneet lukea saksalaisia kadunnimiä, tuli käsky, jokainen talo on numeroitava ja talo missä hajuvettä Kölninvettä valmistettiin, sai numeron 4711.  Saksan pikkutytöt lastentarhassa jo oppivat ranskaa Eau de Cologne = Kölninvesi ranskaksi. KÖLN on ranskaksi ja englanniksi Cologne, anglo-saksit eli britti ja USA  eivät osaa sanoa Köln.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 79 vrk 10 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15,50 € Sulkeutuu 79 vrk 10 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.