Tuote on myyty käyttäjälle BanjoVon hintaan 11,85 €

Kuvaus

Kun Keski-Euroopassa elettiin 1933-1938 ajan vuosia, olivat alkuvuodet ennen sotia oikeastaan aika mukavia, tehtiin tavattoman paljon töitä, oli talkootöitä ja pakkotöitä, töitä oli kaikkialla ja kaikesta ei saanut edes kunnon rahallista palkkaa. Kumma kyllä, vaikeat ajat yhdistivät ihmisiä ja yhteishenki oli hyvä, leppoisa ja hyväntahtoinen. Lukemattomat kirjat todistavat sen ajan mukavaa yhteishenkeä, ilmassa oli positiivinen lataus.
Samalla käytti uusi vaalivoiton saanut ultra-ääripuolue  ( nimeltään Kansallis-Sosialistien Työväen Puolue eli lyhenne Nazi)   kaiken älynsä luomalla omalle kansalleen tarinoita ja syventämällä aikuis-satuja. Yksi oli sellainen, että Keski-Eurooppa oli kuulunut  aina germaaneille. Sitä todisti eräs vanha muinaislöytö (hauta) jonka mukaan eräs germaaniheimo Langobardit (Pitkäparrat) olivat käyttäneet keramiikka koristeena juuri hakaristiä.  Tämä olettamus oli eräänlainen aikuissatu saksalaisille, Natsit piiloittivat kaikenmaailman itsevalmistettuja muinaiskoruja, joita sitten "löydettiin"  ja heidän propaganda oli jo siihenaikaan aivan nykyaikaisen CIA:n ja FSB:n veroista, kaikkia huippuhyviä valheita. Väärennettyjä valokuvia ja muuta propagandaa. 
Kun Saksan kansa teki talkootöitä, usein ns Winterhilfswerke  (lyhenne WHW) sai siihen osallistunut jonkinmoisen palkinnon...esim. tälläisen pienen plastiikka rintamerkin, koko 32x32mm ja takana on hakaneulan tapainen pidin. Plastiikka muovi alkoi aivan varovasti hiljaa PIKKU esineissä tulla esiin, pääasiassa oli esim. sähkötarvikeiden tuotannossa oltiin posliinin ja bakeliitin varassa, koska niillä oli todella hyvä eristekyky ja halpa hinta. Bakeliitin keksijä oli belgialainen.
Varmasti yksi vanhimpia plastiikka muovi esineitä, hakaristi pinssi neula merkki. On aito ! Huomaa, tämä on malli siis "hakarististä"  joita ikivanhat germaaniheimot olivat savesta valmistaneet ja se ei suinkaan ole aivan identtinen Nazi-Saksan hakaristin kanssa, vaan peilikuva.  Hakaristi kiertää tässä vastapäivään.  Merkki palveli vain todisteena, että kuviona on hakaristi ikivanha. Meistä aivan jokainen huomaa jo ensi vilkaisulla, että hakaristi on ikäänkuin väärinpäin, mutta sellainen oli ollut kuvio n. vuonna 500  eli yli 1500 vuotta sitten! Toisaalta tiedämme nykyään, että Intiassa ja Persiassa oli hakaristi kuvio ollut tunnettu jo yli 5000 vuotta sitten. 
A01DZ404 Hakaristi aito vanha yli 84 v vanha plastiikka (muovi) esine. Säilytä !

Kuvassa on mukana 50 ct kolikko rekvisiittana. Mitä tarkoittaa aikuis-satu? Se on eräänlainen vallanpitäjien propaganda väline, jota kerrotaan kansalle muka totena. Tässä tapauksessa jätettiin huomioimatta se tosiasia, että keltit, joista myöhemmin roomalaiset käyttivät nimitystä Gallit olivat myös ikivanha kansa Keski-Euroopassa. Välimeren maiden kulttuuri, eli Välimeren ns. fiksut kansat Egypti, Rooma, Turkki, Kreikka ja Foinikialaiset (Libanon alue) olivat aivan varmasti painaneet oman sormenjälkensä Euroopan kehitykseen. Ja mitä oli Eurooppa? Myöhäinen kehitys kulttuuri alueelta Persia  ( Nykyinen Iran Irak Turkki ) ja siinämielessä oli Euroopan kehitys aina hieman jälkijunassa.      Monet muut maat keksivät yhä tänä päivänä omalle kansalleen vastaavia tarinoita, propaganda toimii yhä tehokkaasti.  Myös Suomi ei ole ollut aina suomalaisten asuttama, vaan mekin olemme siirtolaisia muualta. Suomen alueen alkuperäiset asukkaat "hoidettiin " pois. 
HUOMIO!!! Olet nyt huutamassa tavaraa Hampurista Saksasta.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Sampo pankin tilille

  Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja mielelläni meilaan lisäkuvia, jolloin saat varmuuden siitä, että kohde on toiveidesi mukainen.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÄ" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÄN, että on VIKAA, tietysti kerron sen AINA!

Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !!
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida
 Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko tälläinen kauppatapa sinulle ollenkaan, sillä on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan käytettyä  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä, se sisältää RISKIN!!!
Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,85 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.3.2018 15:46

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.