Kuvaus

Berliinissä oli autonäyttely vuonna 1937 ja heidän johonkin tarkoitukseen myytiin tätä neulamerkkiä, en tiedä, oliko se vain näytteille asettajien käytössä vai mikä oli tämän neulamerkin tarkoitus.   Harvinainen, tätä on hyvin vähän tarjolla. Merkissä on JAA, mutta siihenaikaan kirjoitettiin I kirjaimella J, koska I oli kuin ykkönen. Myös vuosiluku on outo, helposti lukee sen 1987 mutta kyllä se on tietysti numero 3 , eikä 8:n. Elettiin silloin Hakaristi Saksa aikaa ja kansleri oli Hitler, jonka päähän oli valta hieman kajahtanut. AUTO oli tärkeä osa hänen sunnitelmaa mobiloisoida Eurooppa autojen päälle. 

Merkin neulamerkin pinssi mitat ovat 46x32mm ja aine lienee jonkinlaista kuttaperkka pahvia.Takana on hakaneula. Edessä komeilee sana BERLIN ja hakaristi ja siivet, kuvaavat kai lennokasta mobiili aikaa.  On ehdottomasti aito ja harvinainen .

Joskus kuulee puhuttavan, että Autobaana oli Hitler keksintö! Pötyä, niitä oli jo paljon ennen hänen aikaa, hän vain lähetti työttömiä lapioimaan ja rakentamaan niitä lisää.  Entäs Hitler ja VW Kupla? Osa totta, Hitler halusi halpoja kansanautoja, jota myös nimi VolksWagen = KansanAuto (vaunu)  esitti. Oli kilpailu, kuka pystyy esittämään halvan auton, ja moni tehdas teki protomalleja, jopa Mercedes tehdas. Halvin oli ilmajäähdytteinen Mr.Porschen idea ja se toteutui myös. Myös Auto-Union ( AUDI) esitti oman mallinsa. 

MIL30OK309 Pinssi neula hakaristi merkki autonäyttely merkki. Kuvassa oleva 50ct kolikko ei kuulu kauppaan mukaan. Auto asiaa keräilevälle harvinainen kohde. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

18,98 €
Sulkeutuu 62 vrk 5 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18,98 € Sulkeutuu 62 vrk 5 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.