Kuvaus

Figuuri on marmori sokkelilla oleva ja kuvaa Saksan Wehrmacht aikaista Panssarivaunu komentajaa, musta baskeri päässä ja kauluslaatat ovat mustat.  Baretissa on kotka ja Hakaristi merkki. Korkeus 12cm ja on valmistettu vuonna 1991 pieni sarja alan ihmisille Saksassa,  silloin ei haluttu korostaa hakaristi merkkiä liikaa, siksi siitä ei saa edes "ulkopuolinen " mitään selvää. Idea oli muistaa niitä panssarivaunu  alan miehiä, jotka palvelivat ja antoivat sodassa henkensä vapauden ja oman isänmaansa arvojen edestä.

( alan militääri lehdissä Saksassa kyllä ironisoidaan nykyaikaista "vapautta", sillä sotaliitoissa on aina pienempi osapuoli se, joka joutuu maksamaan  korkeimman hinnan ja koko  suuresti mainostettu "vapaus " on hieman suhteelinen käsite. Sanotaan naama virneessä, että sodimme erään ison suurvallan puolesta aina viimeiseen omaan saksalaiseen mieheen asti )

FIG07FB605 Panssarivaunu mies figuuri ja käytetty vanha. Paino 433g, Yhdistelen huutoja muiden mukana. 

Saksa haluaa omia atomipommeja ? Ohjuksia ?

Näistä nyt käydään keskusteluja ja oli vielä muutama vuosi sitten idea, että Ranskan atomipommit  ( 160kpl ) ja Britannia (n. 300 kpl) yhdistetään kaikki Eurooppa EU asevoiminen alle, mutta kun tuli BREXIT, niin asia kaatui siihen. Toisaalta Ranska sanoi, ettei yksikään ulkomaalainen, joka ei ymmärrä Ranskan sielua ja kulttuuria, tule meille koskaan antamaan käskyjä, mihin meidän atomipommeja ja ohjuksia ammutaan ja koska !  Ranska ei ole mikään Coca-Cola Kolonniamaa, oli heidän lopputoteamus. Ranskalaisia upseereita määrää vain ranskalainen upseeri....ylpeyttä ja kansallistunnetta on !

Atomipommien nykytilanne on se, että kapitalistinen Venäjä omistaa 7000 kpl atomipommia, USA 6800 kpl, Kiina 270 kpl, Pakistan 135 kpl ja Intia 125 kpl....epävarmojen lähteiden mukaan on Pohjois-Korealla 15 kpl ja myös Lähi-Idässä on joillakin mailla salaa atomipommeja....niiden lukumäärästä ei tietoa. Jälkilisäys: Nyt ilmoitetaan, ettei ole tarkkaa tietoa Kiinan pommimäärästä, se ehkä lisääntyy koko ajan. 

Pakistan on Islam valtio ja heidän naapurimaat eivät saisi myös hankkia atomipommeja ?  Kuka päättää, millä kansalla on oikeus itsepuolustukseen atomiaseilla  ja millä kansalla taas sitä oikeutta ei olisi?  Miksi Iran ei omista oikeutta olla tasavertainen muiden maiden kanssa? Näitä kysellään saksalaisissa sota ja militääri lehdissä....meillä on YK, jossa pitäisi kaikki moinen päättää, vai onko se muka turha paikoilleen jämähtänyt laitos? 

Kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 5 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

39,99 € Sulkeutuu 72 vrk 5 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.