Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

hyväkuntoinen

CGI-animoinnissa ei ole koskaan ollut näin paljon sydäntä mukana! Halinallet heräävät eloon tässä täyspitkässä animaatioseikkailussa, jossa on mukana viisi alkuperäistä laulua. 

Kun Hauskanallen vitseille ei Halilassa naureta, hän päättää lähteä etsimään paikkaa, jossa hänen huumoriaan arvostetaan. Hauskanalle päätyy matkallaan Hassulan erikoiseen maailmaan, jossa huumori kukkii ja nauru raikaa. Hassulassa Hauskanallen huumoria arvostetaan niin paljon, että hänet nimitetään kuninkaaksi ja hän saa haltuunsa myös kuninkaan valtikan. Valtikan avulla vaalitaan maagisia jalokiviä, jotka sisältävät Hassulan salaisuuden "nauruhermon kutkuttamisesta". 

Herkkänalle, Ilonalle ja muut Halinallet ovat kuitenkin lähteneet huolissaan etsimään Hauskanallea. Löydettyään kadonneen ystävänsä he suostuttelevat tätä palaamaan kotiin. Valitseeko Hauskanalle kuninkaalliset naurut vai sydäntä lämmittävän ystävyyden? Jääkö hän maahan, jossa vakavuus on kiellettyä vai palaako hän sateenkaarien täyttämään Halilaan? 

Se selviää tässä kiherrystä, rakkautta ja huolenpitoa tulvivassa musiikillisessa tarinassa!

puhuttu suomeksi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.8.2018 19:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.