Kuvaus

(Ovh 28,50 euro). Sivumäärä: 240. Julkaisuvuosi: 2012. Suomen pohjoisen taivaan alla asuu outo kansa, joka haluaa vimmaisesti kirjoittaa ja lukea. Kirjailijoita arvostetaan ja kirjailijaksi halutaan. Mutta tietävätkö ihmiset mistä he uneksivat? Onko unelma itse asiassa painajainen?

Haluatko todella kirjailijaksi? on suora, rehellinen ja rohkea opas kirjailijaksi halajaville ja kirja-alasta kiinnostuneille. Kirja käy läpi kirja-alan myllerrykset ja selittää, mistä niissä oikeasti on kyse. Kokeneille konkareille kirja sisältää anekdootteja ja sisäpiiritietoa kustantamoiden toiminnasta. Kirjassa on ison kirjailijajoukon kokemuksia, neuvoja ja tarinoita kirjamaailman ihmeellisyyksistä.
Kirjan tekijät ovat kustannusalaa aidan kummaltakin puolelta nähneitä ihmisiä. Jera Hänninen on kirjailija ja Jyri Hänninen on työskennellyt kustannustoimittajana ja kustannuspäällikkönä.

Teoksessa on mukana myös kirjailija Sofi Oksasen Huoneentaulut aloitteleville kirjailijoille.

Asiasanat: kirjailijat kirjoittaminen kirjallisuus julkaisutoiminta kustannustoiminta kustannussopimukset kirjatuotanto kustannustoimittajat yhteistyö kirjat markkinointi kustannusala kirja-ala muutos kokemukset hakuteokset oppaat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Sulkeutuu 5 vrk 22 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 5 vrk 22 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.