Kuvaus

Karo Hämäläinen: Sijoittajan käsikirja

  • Arvopaperi OY, 2. painos, 2006
  • pehmeäkantinen kirja, 136 sivua
  • Pientä kulumaa kannen reunoissa, Hyväkuntoinen kirja
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut (näkyvät yleensä ilmoituksessa) myyjän tilille, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Sijoittaminen on paitsi hyvä tapa kartuttaa varallisuutta myös kiehtova harrastus. Sijoittajan käsikirja auttaa alkuun sijoitusharrastuksen parissa ja johdattaa jo aiemmin sijoittamisesta innostuneita syvemmälle harrastuksen syövereihin.

Teoksessa käydään läpi suomalaisen yksityishenkilön kannalta kiinnostavat sijoitusmuodot. Erityisesti paneudutaan sijoittamisen kuningaslajiin, osakesijoittamiseen. Ulkomaille sijoittaminen on yleistynyt runsaasti, joten kirjassa paitsi käsitellään ulkomaille sijoittamisen keinoja myös esitellään tiedonlähteitä. Runsas sanasto-osio käsittää sekä viralliset termit että sijoittajaslangin.

Lukija-arvostelu:

Hyvää perustietoa sijoittamisesta, varsinkin aloittelijalle. Kertoo tietoja, jotka huomioonottamalla sijoittaminen on helpommin lähestyttävissä. Suosittelen lukemaan mikäli sijoittaminen kiinnostaa.


Asiasanat: sijoitukset sijoitustoiminta varainhoito Yhteiskunta Taloustiede. Kansantaloustiede Raha. Valuutta Pankkitoimi Pörssitoimi sijoittaminen sijoittajat talous osakkeet obligaatiot pääoma kiinteistöt  yhtiöt pörssi sijoittamisen riskit rahastot sijoittajaslangi slangisanasto pörssisanasto

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 10 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 104 vrk 10 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.