Kuvaus

Uudenveroinen ( K4 ) , käyttämätön sidos kansipaperit , Books on Demand 2009 , 666 sivua , 23 cm , ISBN  978-952-498-168-2 sidottu

kirjan sivumäärä on 666 ...

Tekijästä ja kirjasta yleensä :  "Tässä blogissa käsittelen yhteiskuntafilosofisia ja -poliittisia asioita sekä kulttuurin ajankohtaisilmiöitä. Filosofisilla tarkasteluillani haluan osoittaa, miksi poliittinen korrektius on uhka järjen käytölle, tieteelle ja sananvapaudelle ja sitä kautta koko yhteiskunnalle.

Aiheitani ovat kulttuurien väliset suhteet, maahanmuutto, mediakulttuuri, turvallisuuspolitiikka, talous, seksuaalimoraalin kysymykset sekä työvoima-, sosiaali- ja koulutuspolitiikka. Näkökulmani ja menetelmäni liittyvät käytännölliseen filosofiaan. Kirjoituksissani on (1) asioihin itseensä kantaa ottava taso, (2) ilmiöitä tieteellisesti tulkitseva metataso ja (3) joukkotiedotuksen ideologisuutta analysoiva mediakriittinen taso.

Verkkokolumneja on luvallista lainata, kunhan mainitsee lähteen ja tekijän. Akateemisissa yhteyksissä toivon viitattavan kirjoituksistani toimitettuihin teoksiin ”Sensuurin Suomi”, ”Kansanvallan varkaat”, ”Valhe kaatuu”, ”Minuutti on mennyt”, ”Sanaakaan en vaihtaisi pois” ja ”Vastahankaan”, jotka löytyvät teosteni luettelosta. " https://jukkahankamaki.blogspot.com/2009/03/sensuurin-suomi.html

" Miksi sananvapaudesta on tullut suomalaisen yhteiskunnan kipukohta? Miksi poliittinen korrektius muodostaa uhkan filosofiselle järjen käytölle, tieteille ja taiteille ja sitä kautta koko yhteiskunnalle?

Filosofian tohtori Jukka Hankamäki analysoi arkielämän tabuja - kuten maahanmuuttoa ja feminismiä - sekä arvioi seksuaalisuutta koskevia ajojahteja, kouluampumisten savurenkaita, kirjakäräjiä ja kunnianloukkausten kansanhuveja.

Alun perin verkkokolumneina ilmestyneissä kirjoituksissa pureudutaan viranomaisvallan ja internetissä leviävän vapaan sanankäytön ristiriitoihin. Mediafilosofisen arvostelun hampaissa ovat niin tiedotusvälineiden omaksuma sensuuri kuin itsesensuurikin.

Kirjoittaja puolustaa yksilönvapautta, sananvapautta ja kansakuntien itsemääräämisoikeutta. Asioita tarkastellaan filosofisen etiikan näkökulmasta - tuloksena uudenlainen kuva poliittisesti toimivasta ihmisestä. "

Asiasanat: yhteiskuntakritiikki politiikka mediakritiikki sananvapaus sensuuri itsesensuuri vallankäyttö tabut julkinen-keskustelu media arvot arvottaminen poliittinen-korrektius kunnianloukkaus moraali kritiikki feminismi maahanmuutto homoseksuaalisuus seksuaalisuus
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Filosofia. Psykologia. Rajatieto > Filosofia

lue alempaa fennica-osuus , niin kirjan tiedot selviävät
 
Kuntoluokitus:  (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
 
Voittajalle postituskulut; raha tililleni ja kirjapaketti / kirje postiin !

Muut kohteeni näet tästä linkistä!
 
Fennica-tiedot alla :

Sensuurin Suomi : filosofisesti korrekteja kolumneja arkipäivän ajatusrikoksista

Kirja

Henkilö Hankamäki, Jukka, 1966-

Books on Demand 2009.

Miksi sananvapaudesta on tullut suomalaisen yhteiskunnan kipukohta? Miksi poliittinen korrektius muodostaa uhkan filosofiselle järjen käytölle, tieteille ja taiteille ja sitä kautta koko yhteiskunnalle? Filosofian tohtori Jukka Hankamäki analysoi arkielämän tabuja - kuten maahanmuuttoa ja feminismiä - sekä arvioi seksuaalisuutta koskevia ajojahteja, kouluampumisten savurenkaita, kirjakäräjiä ja kunnianloukkausten kansanhuveja. Alun perin verkkokolumneina ilmestyneissä kirjoituksissa pureudutaan viranomaisvallan ja internetissä leviävän vapaan sanankäytön ristiriitoihin. Mediafilosofisen arvostelun hampaissa ovat niin tiedotusvälineiden omaksuma sensuuri kuin itsesensuurikin. Kirjoittaja puolustaa yksilönvapautta, sananvapautta ja kansakuntien itsemääräämisoikeutta. Asioita tarkastellaan filosofisen etiikan näkökulmasta - tuloksena uudenlainen kuva poliittisesti toimivasta ihmisestä.

LISÄÄ

Ulkoasu

666 sivua ; 23 cm

Kieli

suomi

Alkuteoksen kieli

suomi

JulkaistuHelsinki : Books on Demand 2009.

Aiheet

yhteiskuntakritiikki

politiikka

mediakritiikki

sananvapaus

sensuuri

itsesensuuri

vallankäyttö

tabut

julkinen keskustelu

media

arvot

arvottaminen

poliittinen korrektius

kunnianloukkaus

moraali

kritiikki

feminismi

maahanmuutto

homoseksuaalisuus

seksuaalisuus

etiikka

blogit

filosofit

VÄHEMMÄN Lisätiedot

Jukka Hankamäki

ISBN

978-952-498-168-2 sidottu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 10 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

50 € Sulkeutuu 38 vrk 10 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.