Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Työskentely erityislasten kanssa tuo jokaiseen päivään melkoisesti tunteita koskettavia tilanteita. Päivittäinen kamppailu oppimisen vaikeuksien tai neuropsykologisten oireyhtymien kanssa yhteiskunnan vaateita vastaan on välillä sydäntä raastavaa katseltavaa. Rikkinäiset kodit, kohtuuttomia odotuksia esittävät vanhemmat tai suvaitsemattomat kanssaihmiset voivat tuoda lapsen todellisuuteen omat mausteensa. Toisaalta lapsen onnistumisen ja edistymisen hetket tuovat niin lapselle kuin opettajallekin tuhatkertaisen ilon. Erityisopettaja on läsnä ja lähellä, kun lapsi kokee ilon tai uupumuksen hetkensä. 

Enkelikellolapset kuvaa opettajan arkea erityisopetuksen pienluokassa yhden lukuvuoden aikana. Opettajan kyky nähdä enkeleitä lasten luona, kuulla heidän opastustaan ja käyttää henkisiä työkaluja työssään muuttaa luokan arkea oleellisesti. Kirja jättää lukijoilleen huutavan kysymyksen: Mikä kaikki olisikaan mahdollista, jos opettaja voisi avoimesti kertoa lapsille enkeleistä heidän ympärillään, mitä hän näkee enkeleiden tekevän ja mitä enkelit hänelle viestivät? 

Hanna-Leena Sabelström on siviiliammatiltaan erityisluokanopettaja, mutta on toiminut jo vuosia selvänäkijänä, Angelic-Reiki® Master -hoitajana ja henkisenä valmentajana ja -opettajana.

Pehmeäkantinen. Basam books. ISBN-13: 9789522602770, ISBN-10: 9522602779

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2018 11:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.