Kuvaus

HANNU RAITTILA: Atlantis, 2003, 344 s., kovakant., Hannu Raittila sai Finlandia-palkinnon vuonna 2001 romaanillaan Canal Grande.

Suuri suomalainen romaani nousee pintaan kuin kadonnut manner. Atlantis on kuvaus tämän päivän Suomesta, suurista suunnitelmista, teknologian ja ihmisen köydenvedosta. Ja syvyyksiin vajonneesta menneisyydestä.

Tapahtumapaikkana on veden alle uponnut suomalainen kylä, jossa on aikanaan asunut tekniikkaa vailla eläneiden vanhauskoisten ortodoksien yhteisö. Noussut vesi on säilönyt tämän kansatieteellisen erikoisuuden kuuden metrin syvyyteen.

Paikalle saapuu liikemies Saarilahti, jonka tuotteita ovat maailman myydyimmät tietokonepelit. It-miljonäärimme ihailee valistusaikaa, hyödyn ja järjen aikakautta ja haluaa tehdä virtuaalibisneksen sijasta vaihteeksi jotain todellista. Hän aikoo rakentaa kylän paikalle teemapuiston, johon hän suunnittelee Suomen aikakausista kertovaa esityssarjaa.

Saarilahti on vakuuttunut draaman, pelin ja roolien kyvystä luoda menneisyydestä sellainen kuva, jonka suuri yleisö haluaa ostaa. Häntä ovat avustamassa kuvanveistäjä Kaarela, mainosmies Mäkelä ja apuri Kuosmanen, sekä tietämättään hanketta edesauttava kansatieteilijä Helena. Jokaisella on oma roolinsa Saarilahden ohjaamassa ja käsikirjoittamassa näytelmässä. Naamiohuvit voivat alkaa.
 
Kirja on UUSI. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen 4 e. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 2,25 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.
 
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 12 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 9 vrk 12 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.