Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Hannu Salmi : Kadonnut perintö - Näytelmäelokuvan synty Suomessa 1907-1916

Kadonnut perintö on tutkimus suomalaisen näytelmäelokuvan syntyvaiheista Atelier Apollon tuottamasta farssista Salaviinanpolttajat (1907) aina sensuurin salaperäisesti takavarikoimaan melodraamaan Eräs elämän murhenäytelmä (1916) asti. Kadonnut perintö kertoo paitsi itse teoksista ja niiden tekijöistä myös aikakaudesta, jolloin elokuvakulttuuri etsi muotoaan. Kaiken kaikkiaan autonomian ajan elokuva on kadonnutta kulttuuriperintöä, sillä yhtään teosta ei ole kokonaisuudessaan säilynyt meidän päiviimme. Tutkimuksen taustalla onkin vuosia kestänyt salapoliisityö, joka uudistaa merkittävästi kuvaa kotimaisen elokuvan alkutaipaleesta. Kadonnut perintö sisältää runsaasti ennen tuntemattomia ja julkaisemattomia valokuvia, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden pohtia, millaisilta kadonneet kuvat valkokankaalle heijastettuina oikeastaan näyttivät.

Hannu Salmi toimii kulttuurihistoian professorina Turun yliopistossa ja on aiemmin julkaissut mm. teokset Elokuva ja historia (1993), "Atoomipommilla kuuhun!" (1996), Tanssi yli historian (1999) ja Vuosisadan lapset. 1800-luvun kulttuurihistoria (2002).

Painovuosi: 2002
Painos: 1.
Sivumäärä: 372
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: SKS

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 208

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Muistathan lisätä kohteen tiedoissa näkyvät postikulut! Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti
 


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.2.2018 8:21

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.