Kuvaus

Myynnissä kotimainen Härmä elokuva DVD. Draama vuodelta 2011. Ikäraja 16 vuotta. Ääni: suomi. Tekstitys: suomi, heikkokuuloisille, ruotsi, englanti. Kesto 123 min. Lisämateriaalia, mm. trailer, Lauri Tähkän Polte-musiikkivideo, poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia sekä tekijöiden haastatteluja. Näyttelijöinä mm. Lauri Tilkanen, Pamela Tola, Mikko Leppilampi, Esko Salminen, Aku Hirviniemi, Lena Meriläinen, Tapani Mäkelä, Pirkka-Pekka Petelius.

Tekstiä kannen takaa:

"Pohjanmaan lakeuksilla eletään puukkovallan aikaa, ja maita hallitsevat häjyt, rellestävät miesjoukot, jotka herättävät pelkoa tappeluhalullaan. Kunnia ja maine saattavat löytyä puukon terällä, eikä lain suoja yllä Härmään asti."

"Välitalon tila on Härmän mahtavimpia ja talossa on kaksi poikaa. Nuorempi veli Matti on suoraselkäinen mies, joka on salakihloissa naapuritilan Ainon kanssa, mutta veljeksistä vanhempi Esko vieroksuu työtä ja viihtyy häjyjoukoissa - hänen kerrotaan tappaneen useita miehiä. Poikien isä joutuu vaikean valinnan eteen kun hän testamenttaa tilansa vahvojen perinteiden vastaisesti nuoremmalle pojalleen Matille, ohi esikoisen. Alkaa epätasainen taistelu talosta, kunniasta ja lopulta myös Ainosta. Matilla on kaksi mahdollisuutta: paeta tai puolustaa isänsä tahtoa, mutta pohjalaiselle miehelle pako ei ole vaihtoehto."

Loistavassa kunnossa, kerran katsottu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 61 vrk 2 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 61 vrk 2 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.