Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

ELÄMÄNI DALAI LAMAN HOVISSA.

"TIIBET EI SUVAITSE VIERAITA"
- sen sivat monet tutkimusmatkailijat kokea pyrkiessään tähän tuntemattomaan maahan, missä valtavat luonnonrikkaudet uinuivat käyttämättöminä vaikka kansa eli köyhyydessä, missä ei suvaittu pyörillä kulkevia ajoneuvoja, jalkapalloa eikä muita uudenaikaisuuksia ja missä menneen kulttuurin muistomerkkeinä kohosivat valtavat kultakattoiset graniittiluostarit, joita kansa piti jumalten rakentamina.

Kuinka itävaltalainen Heinrich Harrer englantilaisten sotavankeudesta paettuaan ylitti Tiibetin rajan, vaelsi puolentoistavuoden aikana tuhansia kilometrejä autiomaiden halki ja viidenkymmenen huimaavan korkean vuorijonon poikki, kuinka hän viimein saapui "kiellettyyn kaupunkiin" Lhasaan, loi siellä itselleen uuden elämän ja pääsi lopulta nuoren jumalkuninkaan Dalai Laman opettajaksi ja uskotuksi - siinä uskomaton seikkailu, jonka veroista harvat ovat kokeneet.
Perusteellisemmin kuin kukaan muu Harrer eläytyi Tiibetin ikivanhaan kulttuurin erikoisiin muotoihin ja kansan elämään.
Hänen valokuva-arkistonsa ja päiväkirjansa täyttyivät materiaalista, jonka kaltaiseen yksikään muu ulkomaalainen ei ollut päässyt käsiksi.

Seitsemän vuotta Tiibetissä on matkakirjoista suurenmoisempia: jännittävä ja mukaansatempaava kertomus eurooppalaiselle aivan oudosta kansasta ja maasta.
Jo ilmestyessään ensi kerran 1952 se saavutti suuren suosion - ja se sai uuden tulemisensa Jean-Jaques Annaudin suurelokuvan myötä.

Tammi 1998, 2p, 343 sivua.
Kovakantinen + kansipaperit.
Valokuvaliite.

Yhdistelen postimaksuja.

Katso myös muut myytävät kirjani.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 4.1.2018 7:54

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.