Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Harry Bernstein NÄKYMÄTÖN MUURI

Varsin hyväkuntoinen kirja.

"Harry Bernstein (30. toukokuuta 1910 Stockport3. kesäkuuta 2011) oli englantilaissyntyinen kirjailija.

Bernstein saavutti kirjallista menestystä poikkeuksellisen vanhalla iällä, sillä hän alkoi työstää esikoisteostaan Näkymätöntä muuria (The Invisible Wall) jäätyään leskeksi Ruby-vaimon kuoltua leukemiaan 2002. Tämä kirjailijan lapsuusvuosia käsittelevä teos ilmestyi vuonna 2007, kun Bernstein oli 96-vuotias. Otava kustantama Mika Tiirisen suomennos ilmestyi samana vuonna.

Kolmas kirja, The Golden Willow, ilmestyi vuonna 2009. Siinä hän käy läpi avioliittoaan ja sen jälkeisiä vuosia.

Bernstein oli juutalainen ja muutti 12-vuotiaana Yhdysvaltoihin. Hän asui kuolemaan saakka New Jerseyssä. Vuonna 2008 ilmestyi hänen toinen teoksena The Dream, joka kuvaa perheen varhaisia vuosia valtameren takana. Bernstein oli puolalaissyntyisten vanhempiensa seitsemästä lapsesta viides. Hänen äitinsä väitti vastoin virallisten asiakirjojen tietoja pojan syntyneen 17. huhtikuuta. Bernstein ei kuitenkaan viime vuosinaan juhlistanut syntymäpäiväänsä enää kumpanakaan päivänä. Hän kuoli 101-vuotiaana 3. kesäkuuta 2011.

Lancashiren savuisen tehdaskaupungin työläiskaupunginosan mukulakivikatu, jonka varrella Harry Bernstein lapsuudessaan asui, oli aivan tavallinen - paitsi että sen jakoi näkymätön muuri, jonka toisella puolella asuivat juutalaiset, toisella kristityt. Maantieteellinen etäisyys oli vain muutamia metrejä, mutta yhteiskunnallinen välimatka mitattiin kilometreissä. Näkymätön muuri on unohtumaton kuvaus työväenluokan elämästä, yhteiskunnallisista rajoista ja kielletystä rakkaudesta, joka murtaa muukalaisvihamielisyyden muurin."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.11.2017 18:15

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.