Kuvaus

Harry Potter ja Feeniksin Kilta

Harry aloittaa viidennen vuotensa Tylypahkan velhokoulussa. Hän saa tietää, että velhoyhteisössä kielletään laajalti Harryn äskettäinen kohtaaminen häijyn Lordi Voldemortin kanssa - he sulkevat mielummin silmänsä totuudelta kuin uskovat uutisia Voldemortin paluusta.

Taikaministeri Cornelius Toffee pelkää, että Tylypahkan kunnianarvoinen rehtori Albus Dumbledore valehtelee Voldemortin paluusta heikentääkseen Toffeen arvovaltaa ja kaapatakseen itselleen tämän viran. Niinpä Toffee nimittää kouluun uuden pimeyden voimilta suojautumisen opettajan pitämään silmällä Dumbledorea ja Tylypahkan oppilaita. Mutta professori Dolores Pimenton ministeriön hyväksymät oppitunnit jättävät nuoret velhot toivottomaan aseettomiksi pimeyden voimia vastaan, mikä saattaa heidät ja koko velhoyhteisön vaaraan.

Kuntoluokitus: uudenveroinen

Aluekoodi: 2

Kesto: 132 min

Levyjen lukumäärä: 1

Tekstitys: suomi, tanska, englanti, norja, ruotsi

Ääni: englanti (Dolby Digital 5.1)

Kuva: Widescreen 2.35:1 (anamorfinen)Harry Potter and The Half-Blood Prince – kahden DVD:n erikoisversio (HUOM. Ei sisällä suomenkielistä tekstitystä!)

Voldemort tiukentaa otettaan niin jästien kuin velhojenkin keskuudessa, eikä edes Tylypahka ole enää samanlainen turvasatama kuin ennen. Harry aavistelee vaaran piilevän myös linnan sisäpuolella, mutta Dumbledore haluaa keskittyä valmistelemaan Harrya viimeiseen taisteluun, jonka tietää olevan pian käsillä. Samaan aikaan oppilaat joutuvat kamppailemaan myös toisenlaisen vastustajan kanssa, kun murrosiän hormonit myllertävät ja sekoittavat heidän elämänsä. Nuorten keskuudessa kukkii sekä romantiikka että mustasukkaisuus, mutta samaan aikaan yksi oppilaista pysyttelee syrjässä. Hän on päättänyt näyttää, mihin pystyy - olkoonkin, että se edellyttää pimeyden piirtoa. Ilmassa on rakkautta mutta edessä murhetta ja surua. Tylypahka ei kenties koskaan palaa ennalleen.

Kuntoluokitus: uudenveroinen

Aluekoodi: 2

Kesto: 130 min

Levyjen lukumäärä: 2

Tekstitys: englanti, islanti, arabia (HUOM. Ei sisällä suomenkielistä tekstitystä!)

Ääni: englanti (Dolby Digital 5.1)

Kuva: Widescreen 2.35:1 (anamorfinen)

Lisämateriaali:

  • Ylimääräisia kohtauksia
  • J.K. Rowling: A year in your life - Henkilökohtainen katsaus viimeisen Harry Potter kirjan luomiseen ja julkaisemiseen
  • Näyttelijät ovat oppaina elokuvanteon eri osa-alueilla
  • Ennakkovilkaisu Harry Potter -teemapuistoon Universalin lomakeskuksessa Orlandossa
  • Mitä on mielessäsi? Salamannopeita kysymyksiä näyttelijöille ja elokuvan tekijöille
  • Näyttelijät tekevät yhteenvedon hahmoistaan One Minute Drills-osiossa

 

Tutustu myös muihin myymiini DVD-levyihin:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 103 vrk 18 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 103 vrk 18 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.